Så här aktiverar du datakartläggning på redan skickade avtal i Salesforce. | Adobe Sign

Mål

Så här aktiverar du datakartläggning på existerande avtal i Salesforce.

Steg

Så här aktiverar du datakartläggning på existerande avtal:

1. Logga in på Salesforce-konto.

2. Navigera till Avtal.

3. Klicka på Skapa ny vy.

4. När den nya vyn öppnas, ge ett intuitivt namn i steg 1.

5. Justera eventuella filter efter behov i steg 2.

6. I steg 3, flytta fälten nedan till avsnittet Valda fält:

• Avtalsnamn
    • Datakartläggning
    • Datakartläggningsfel
    • Datakartläggningsresultat
    • Aktivera datakartläggning

7. Klicka på Spara.

Den nya vyn presenteras med de valda fälten:

8. Kontrollera alla avtal som du vill uppdatera med datakartläggning.

9. Klicka in på fältet Datakartläggning för ett av de valda avtalen.

10. Välj datakartläggningen som ska tillämpas genom att klicka på alternativet Kolla upp datakartläggning.

11. Välj alternativet Alla valda poster.

12. Klicka på Spara.

Den anpassade vyn visar inte vald datakartläggning:

13. Med alla avtal som fortfarande är valda, klicka på knappen Uppdatera avtal.

14. Fönstret uppdateras för att visa en vy med endast de avtal som valts.

Klicka på knappen Skicka in för att utföra ändringarna.

15. Om du utmanas att verifiera uppdateringen klickar du på OK.

När uppdateringen har skickats in visas ett bekräftelsemeddelande med jobb-ID: