Salesforce: Länka Salesforce-kontot till Adobe Sign på nytt med tokens för ny åtkomst

Nedanstående instruktioner leder dig igenom processen att återkalla åtkomsttoken mellan Salesforce och Adobe Sign och sedan länkas integrationen igen vilket skapar ett nytt åtkomsttoken i processen.

1. Logga in på Salesforce som administratör

2. Gå till sidan Adobe Sign-administratör

3. Verifiera att du är inloggad som länkadministratör

• Om du inte är inloggad som länkadministratör, logga ut och autentisera dig som länkadministratör
    Kontrollera länkat användar-ID

4. Klicka på länken för att få Åtkomst till Adobe Signs kontohanteringskonsol

• Administratörsmenyn Adobe Sign öppnas i en ny flik
    Åtkomst till Adobe Signs kontohanteringskonsol

5. I administratörsmenyn Adobe Sign klickar du på menyposten Personliga inställningar

6. Välj undermenyn Åtkomst till token

• Minst ett åtkomsttoken identifieras som Adobe Sign for Salesforce
      • Det kan finnas fler än ett
  7. Enkelklicka på det token som är identifierat som Adobe Sign for Salesforce

• Åtgärden Återkalla visas högst upp på tokenlistan
  8. Klicka på Återkalla

Återkalla token

9. Upprepa 7 och 8 för varje token som identifieras som Adobe Sign for Salesforce

10. När alla Salesforce-token har återkallats stänger du fliken för Adobe Signs administratörsmeny

11. Gå tillbaka till fliken Salesforce och klicka på Ta bort länkning för den länkade användaren av Adobe-kontot

Ta bort länken till integrationen

12. Klicka på OK i varningsmeddelandet om att du tar bort länkningen för integrationen

• Sidan uppdateras för att visa att det inte finns något konto länkat
  13. Klicka på Länka ett konto

Länka integrationen på nytt

14. Klicka på Logga in till Adobe

15. Autentisera med ditt nuvarande användar-ID

• När de har verifierats ser du att kontona är länkade (vilket skapar ett nytt åtkomsttoken)