Med Adobe Sign kan användare med Team-, Business- eller Enterprise-planer ladda upp en logotyp till sitt konto. Business- och Enterprise-kunder kan ställa in unika logotyper på konto- eller gruppnivå.

Ladda upp en logotyp

En kontoadministratör kan ladda upp en bild som ska visas i stället för standardlogotypen för Adobe Sign. Bilden visas i det övre vänstra hörnet av skärmen för alla användare på ditt konto när de är inloggade.

Obs!

Om du har problem med att få bilden att visas på rätt sätt ska du kontrollera att bilden som används är exakt 60 pixlar hög och högst 200 pixlar bred.

Hämta mallen nedan när du vill ha hjälp med att göra logotypen i rätt storlek.

Hämta

1. Gå till sidan Konto som administratör och klicka på Kontoinställning.

nav_to_account_setup
  2. Klicka på Ladda upp och bläddra till logotypfilen som du vill använda. Klicka på Öppna.

logo_upload_button
  3. Klicka på Spara. Din logotyp visas nu för alla användare.

placed_logo

Ladda upp bilder för sidhuvud och sidfot i e-postmeddelanden

Kontoadministratören kan ladda upp bilder för sidhuvud och sidfötter för ytterligare anpassning av kontot. Dessa bilder visas i e-postmeddelanden till signerare och deltagare.

Obs!

Om du har problem att visa bilden på rätt sätt ska du kontrollera att bilden som du använder är exakt 600 pixlar bred och högst 200 pixlar hög. Kom ihåg att spara den i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Hämta mallen nedan när du vill ha hjälp med att göra logotypen i rätt storlek.

Hämta

Administratörer kan också lägga till sidfotstext till utgående e-postmeddelanden i tillägg till bilder för sidhuvud och sidfot.

1. Logga in som kontoadministratör och gå till Konto > Kontoinställningar > E-postinställningar

nav_to_email_settings
  2. Klicka på Ladda upp, markera bilden du vill använda och klicka på Öppna.

upload_new_image
  3. Förhandsgranska bilden och klicka på Spara.

save_image