Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur laddar jag ner och installerar Adobe Drive?

Adobe Drive stöds inte längre från version 2017 av Creative Clouds datorprogram. Gäller från 11 december 2017 – Avslutad livscykel för Adobe Drive. Mer information finns i Vanliga frågor.

Varför kan jag inte installera eller uppgradera Adobe Drive på macOS 10.12?

Adobe har upptäckt ett kompatibilitetsproblem mellan Adobe Drive och macOS 10.12 (Sierra). Se Adobe Drive och Sierra | macOS 10.12.

Vanliga frågor

Var kan jag hitta dokumentation om Adobe Drive?

Du kan hämta och visa Adobe Drive PDF-dokumentationen på sidan för dokumentarkiv. Den här sidan innehåller länkar till användarhandböcker och adminstratörshandböcker bland annat.

Varför tar det så lång tid att öppna eller spara en fil?

Varför kan jag inte ansluta till min DAM-server på Windows 8.1?

Du kanske måste avinstallera och installera Adobe Drive på nytt. Se Kan inte ansluta till DAM-servern | Windows 8.1.

Varför visas inte Adobe Drive i panelen Favoriter i Bridge?

I Bridge 6.3 kanske inte Adobe Drives filtillägg visas i panelen Favoriter efter installationen. Om det inträffar kan du lägga till filtillägget manuellt.

Community

Delta i konversationen.