Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Adobe Drive?

Med version 2017 av Creative Clouds datorprogram stöds inte längre Adobe Drive. Om du behöver installera Adobe Drive för att arbeta med tidigare versioner av Creative Cloud- eller Creative Suite-produkter ska du logga in på Adobe Drives produktsida. En Adobe-representant kommer att kontakta dig för att diskutera ditt intresse.

Varför kan jag inte installera eller uppgradera Adobe Drive på macOS 10.12?

Adobe har upptäckt ett kompatibilitetsproblem mellan Adobe Drive och macOS 10.12 (Sierra). Se Adobe Drive och Sierra | macOS 10.12.

Vanliga frågor

Var finns användarhandboken?

Användarhandboken för Adobe Drive CC ger information om installation, anslutning, användning och felsökning av Adobe Drive.

Varför tar det så lång tid att öppna eller spara en fil?

Varför kan jag inte ansluta till min DAM-server på Windows 8.1?

Du kanske måste avinstallera och installera Adobe Drive på nytt. Se Kan inte ansluta till DAM-servern | Windows 8.1.

Finns det någon administratörshandbok?

Varför visas inte Adobe Drive i panelen Favoriter i Bridge?

I Bridge 6.3 kanske inte Adobe Drives filtillägg visas i panelen Favoriter efter installationen. Om det inträffar kan du lägga till filtillägget manuellt.