Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur laddar jag ner och installerar Encore?

Encore utvecklas inte längre aktivt. Encore CS6 var den senaste versionen som släpptes.

Varför går det inte att installera Encore eller Premiere Pro CS6?

Se lösningar till felet ”det gick inte att installera” fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Encore?

Encore utvecklas inte längre aktivt och en provversion är inte tillgänglig.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Kan jag installera Encore på en annan dator?

Du kan installera Encore på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt Creative Cloud-medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Vanliga problem

Varför uppmanas jag att ange ett serienummer när jag startar Encore?

Du måste associera Encore med ditt Creative Cloud-medlemskap. Läs mer i Encore begär ett serienummer vid start.

Varför bibliotekspanelen tom?

Du måste hämta biblioteksinnehållet och länka det till Encore. Se Bibliotek, titelmallar och mallprojekt saknas och Hämta fullständigt biblioteksinnehåll för Encore.

Dynamic link fungerar inte. Hur får jag in mitt Premiere Pro-innehåll i Encore?

Dynamic link fungerar inte längre i Premiere Pro. Däremot kan du fortfarande importera innehåll från Premiere Pro in i Encore med ett par av olika arbetsflöden.

Varför får jag fel när jag öppnar ett projekt eller importerar en fil?

Ditt projekt kan vara skadat. För lösningar, se Felsöka skadade projekt i Encore i Windows.

Var hittar jag mer information om Encore?

Se Encore PDF-hjälpfilen för ingående anvisningsinformation.

Community

Delta i konversationen.