Felsökning och hjälp

Encore utvecklas inte längre aktivt. Encore CS6 var den senaste versionen som släpptes.

Se lösningar till felet ”det gick inte att installera” fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Encore utvecklas inte längre aktivt och en provversion är inte tillgänglig.

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Du kan installera Encore på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program.

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Du måste associera Encore med ditt Creative Cloud-medlemskap. Läs mer i Encore begär ett serienummer vid start.

Du måste hämta biblioteksinnehållet och länka det till Encore. Se Bibliotek, titelmallar och mallprojekt saknas och Hämta fullständigt biblioteksinnehåll för Encore.

Dynamic link fungerar inte längre i Premiere Pro. Däremot kan du fortfarande importera innehåll från Premiere Pro in i Encore med ett par av olika arbetsflöden.

Ditt projekt kan vara skadat. För lösningar, se Felsöka skadade projekt i Encore i Windows.

Se Encore PDF-hjälpfilen för ingående anvisningsinformation.

Community

Delta i konversationen.