Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Encore?

Adobe har slutat att utveckla Encore. Du kan dock fortfarande installera Encore CS6 genom att först installera Premiere Pro CS6 som en del av ett Creative Cloud-medlemskap. Se Encore CS6 som inte installerats med Creative Cloud.

Varför går det inte att installera Encore eller Premiere Pro CS6?

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Encore?

Du kan hämta en utvärderingsversion av Encore. För att installera Encore måste du ha ett betalt Creative Cloud-medlemskap. Se Encore CS6 som inte installerats med Creative Cloud.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Encore på en annan dator?

Du kan installera Encore på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt Creative Cloud-medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Vanliga problem

Varför uppmanas jag att ange ett serienummer när jag startar Encore?

Du måste associera Encore med ditt Creative Cloud-medlemskap. Läs mer i Encore begär ett serienummer vid start.

Varför bibliotekspanelen tom?

Du måste hämta biblioteksinnehållet och länka det till Encore. Se Bibliotek, titelmallar och mallprojekt saknas och Hämta fullständigt biblioteksinnehåll för Encore.

Dynamic link fungerar inte. Hur får jag in mitt Premiere Pro-innehåll i Encore?

Dynamic link fungerar inte längre i Premiere Pro CC. Däremot kan du fortfarande importera innehåll från Premiere Pro in i Encore med ett par av olika arbetsflöden.

Varför får jag fel när jag öppnar ett projekt eller importerar en fil?

Ditt projekt kan vara skadat. För lösningar, se Felsöka skadade projekt i Encore i Windows.

Var hittar jag mer information om Encore?

Se Encore PDF-hjälpfilen för ingående anvisningsinformation.