Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar LeanPrint?

Mer information om hur du installerar och konfigurerar LeanPrint finns iInstallera ditt konto med Adobe LeanPrint Dashboard. Det här dokumentet innehåller två länkar. Om du har kontaktat leanprint@adobe.com och lagt en beställning, kan du installera den fullständiga versionen. Annars kan du installera en 30-dagars utvärderingsversion. För hjälp med att installera LeanPrint-klienten, se Installera Adobe LeanPrint.

Varför uppstår ett fel när jag försöker uppdatera?

Det finns flera möjliga orsaker till att du kan se ett uppdateringsfel. För en beskrivning av felmeddelandet och möjliga lösningar, se felkoder för Adobe LeanPrints uppdateringsprogram.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av LeanPrint?

Ja! Du kan hämta en 30-dagars utvärderingskopia från sajten LeanPrint Enterprise Edition Dashboard. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. För mer information, se Installera ditt konto med Adobe LeanPrint Dashboard.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Kontakta oss på leanprint@adobe.com för att lägga en beställning på en fullständig version av LeanPrint Enterprise Edition.

Vanliga problem

Hur kommer jag igång med att använda LeanPrint?

Lär dig hur du skriver ut webbsidor och dokument från flera program iAnvända Adobe LeanPrint.

Jag ser ingen listad skrivare. Kan jag lägga till den manuellt?

För tillfället stöder LeanPrint inte att man lägger till skrivare manuellt. Skrivare läggs till under installationen.Kontakta oss för att få hjälp om en installerad skrivare syns. För svar på andra installationsfrågor, se Vanliga frågor om Dashboard.

Var hittar jag mer felsökningsinformation?

Se Vanliga frågor om LeanPrint Client och Vanliga frågor om LeanPrint Dashboard för att få svar på vanliga frågor och felsökningsproblem.

Relaterade program och tjänster