Felsökning och hjälp

Vanliga problem

Min produkt är inte med i listan när jag klickar på Kontakta oss. Hur kontaktar jag support?

Om LeanPrint ägs av ditt företag eller din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Hur kommer jag igång med att använda LeanPrint?

Lär dig hur du skriver ut webbsidor och dokument från flera program iAnvända Adobe LeanPrint.

Jag ser ingen listad skrivare. Kan jag lägga till den manuellt?

För tillfället stöder LeanPrint inte att man lägger till skrivare manuellt. Skrivare läggs till under installationen.Kontakta oss för att få hjälp om en installerad skrivare syns. För svar på andra installationsfrågor, se Vanliga frågor om Dashboard.

Var hittar jag mer felsökningsinformation?

Se Vanliga frågor om LeanPrint Client och Vanliga frågor om LeanPrint Dashboard för att få svar på vanliga frågor och felsökningsproblem.

Hämta och installera

Hur hämtar jag och installerar LeanPrint?

Mer information om hur du installerar och konfigurerar LeanPrint finns iInstallera ditt konto med Adobe LeanPrint Dashboard. Det här dokumentet innehåller två länkar. Om du har kontaktat leanprint@adobe.com och lagt en beställning, kan du installera den fullständiga versionen. Annars kan du installera en 30-dagars testversion. För hjälp med att installera LeanPrint-klienten, se Installera Adobe LeanPrint.

Varför uppstår ett fel när jag försöker uppdatera?

Det finns flera möjliga orsaker till att du kan se ett uppdateringsfel. För en beskrivning av felmeddelandet och möjliga lösningar, se felkoder för Adobe LeanPrints uppdateringsprogram.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Kontakta oss på leanprint@adobe.com för att lägga en beställning på en fullständig version av LeanPrint Enterprise Edition.

Community

Delta i konversationen.

Relaterade program och tjänster