Hitta enkla lösningar på vanliga inloggningsproblem med Adobe ID-konton.

Vad är ett Adobe ID?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du började en testversion eller ett medlemskap, eller köpte ett Adobe-program eller tjänst. Använd samma Adobe ID så att samtliga planer och produkter från Adobe är kopplade till ett enda konto.

Hur man löser vanliga inloggningsproblem

Lär dig om några enkla lösningar för att åtgärda de vanligaste inloggningsproblemen.

Är tangenterna Caps Lock och Num Lock inaktiverade?

Caps Lock and Num Lock

Kontrollera att tangenterna Caps Lock och Num Lock är inaktiverade för att undvika att ange fel användarnamn eller lösenord. Ange sedan din e-postadress och ditt lösenord igen.

Har du bytt e-postadress eller har du flera e-postadresser?

Multiple emails

Om du har flera e-postkonton eller har bytt e-postadress sedan ditt ursprungliga köp, testa din andra eller tidigare e-postadress. Om du är osäker på vilken e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap eller köpta produkt kan du kontakta oss.

Har du provat att använda en annan webbläsare?

Browser conflict

Försök att logga in med en annan webbläsare. Om cookies är inaktiverade ska du tillåta cookies i din webbläsare och rensa webbläsarens cookies och cacheminne. (Mer information finns i webbläsardokumentation för instruktioner.)

Försöker du logga in med ditt Facebook- eller Google-konto?

Signing in with Facebook or Google

För att lösa fel som inträffar när du loggar in med ditt Facebook- eller Google-konto, se Lös fel som kan inträffa när du loggar in med ditt sociala konto.

Kan du inte logga in på datorprogrammet Creative Cloud?

Creative cloud error

Om du inte kan logga in på datorprogrammet Creative Cloud, gå till Felsök Creative Cloud-aktiveringsfel.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Läs om vad du gör när du har glömt ditt Adobe ID eller kontolösenord.

Reset password

Glömt lösenord? Prova att återställa ditt lösenord. Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto. Information om hur du återställer ett glömt lösenord eller ändrar det befintliga lösenordet finns i Återställ eller ändra ditt Adobe-lösenord.

Glömt Adobe ID? Testa att använda en annan e-postadress om du har flera e-postadresser kopplade till ditt konto.

Vad gör man om man inte kommer åt den e-postadress som är kopplad till Adobe ID?

Om du inte kan återställa ditt lösenord eftersom du inte längre har åtkomst till ditt gamla e-postkonto, testa följande:

Cannot access email

Kommer du ihåg lösenordet till ditt Adobe-konto?  Om du kan ditt lösenord, logga då in på ditt Adobe-konto och ändra din e-postadress.
Kommer du inte ihåg lösenordet till ditt Adobe-konto? Om du inte kan ditt lösenord, kontakta oss.
Stavfel i e-postadressen? Om du råkade stava fel när du skapade ditt Adobe ID kan du kontakta oss.