Lös problem med inloggning till Adobe-konto

Hitta enkla lösningar på vanliga inloggningsproblem med Adobe-konton.

Glömt lösenord?

Återställ lösenord

Läs om hur du återställer eller ändrar ditt lösenord. Lösenordet är skiftlägeskänsligt, så var observant när du skriver in stora och små bokstäver.

Tips:  Logga in på ett enkelt sätt utan ett lösnord med Adobe Account Access-appen.

Har du problem som rör e-post?

Kommer inte åt e-post

• Har du åtkomst till ditt e-postkonto? Kontrollera e-postmeddelandet med registreringsbekräftelsen för att se vilken e-postadress som är kopplad till ditt Adobe-konto.
  • Har du inte åtkomst till ditt e-postkonto? Kontakta oss om du inte längre har åtkomst till den e-postadress som du använde för att skapa ditt konto. Välj chattikonen längst ner till höger och välj sedan ”Behöver du hjälp med att logga in?” längst ned.
  • Stavfel i e-postadressen? Om du råkade stava fel när du skapade ditt Adobe ID kan du kontakta oss. Välj chattikonen längst ner till höger och välj sedan ”Behöver du hjälp med att logga in?” längst ned.

Fler lösningar som du kan prova

Webbläsarkonflikt

Försök att logga in med en annan webbläsare. Om cookies är inaktiverade ska du tillåta cookies i din webbläsare och rensa webbläsarens cookies och cacheminne. (Fler instruktioner finns i webbläsardokumentationen.)

Lös fel som kan uppstå när du loggar in med Facebook, Google eller Apple

Har du problem med att logga in med Creative Cloud-datorprogrammet? Se Felsök Creative Cloud-aktiveringsfel.

Creative Cloud-fel

Verifieringskod

Fick du ingen verifieringskod via e-post? Kontrollera skräppostmappen eller vänta några minuter innan du begär en ny kod igen.

Mer information finns i Mottog inte förväntad e-post från Adobe.