Lös problem med inloggning till Adobe-konto

Har du problem med att logga in på ditt Adobe-konto? Hitta enkla lösningar på vanliga inloggningsproblem.

Har du glömt Adobe-lösenordet?

Har du glömt lösenordet?

Lär dig hur du återställer eller ändrar Adobe-lösenordet.

Obs! Lösenordet är skiftlägeskänsligt, så var observant när du skriver stora och små bokstäver.

Har du glömt e-postadressen till ditt Adobe-konto?

Har du glömt e-postadressen till ditt Adobe-konto?

Om du har angett fel e-postadress för Adobe-kontot kan du få felmeddelandet ”Vi kunde inte hitta ett konto med den e-postadressen.”. Välj Hitta kontot på inloggningsskärmen. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att återställa e-postadressen.

Får du verifieringskoder på ditt gamla telefonnummer?

Skickas verifieringskoderna till ditt gamla telefonnummer?

Välj Använd en annan metod för att ta emot koden på inloggningsskärmen om du inte har tillgång till ditt gamla telefonnummer. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att skicka koden till e-postadressen för Adobe-kontot.

Finns det ett stavfel i e-postadressen till Adobe-kontot?

Finns det ett stavfel i e-postadressen till Adobe-kontot?

Om du har angett fel e-postadress för Adobe-kontot kan du få felmeddelandet ”Vi kunde inte hitta ett konto med den e-postadressen.”. Följ anvisningarna på inloggningsskärmen för att återställa e-postadressen.

Följ de här stegen för att ändra e-postadressen för Adobe-kontot:

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj ikonen   i Windows aktivitetsfält eller macOS menyfält.)

2. Välj först ikonen Konto i det övre högra hörnet och välj därefter Adobe-konto.

Välj kontoikonen i det övre högra hörnet

3. Välj först Konto och säkerhet och välj sedan Konto

Välj konto från listrutan Konto och säkerhet

4. I avsnittet Kontoinformation och åtkomst väljer du Ändra bredvid primär e-postadress (Adobe ID).

Välj ändra för att uppdatera e-postadressen

5. Ange den e-postadress du vill använda för Adobe-kontot. Välj sedan Ändra för att uppdatera primära e-postadress (Adobe ID).

Ändra primär e-postadress

Om du fortfarande behöver hjälp att logga in väljer du först chattikonen längst ner till höger och sedan ”Behöver du fortfarande hjälp att logga in?”.

Kan du inte logga in med sociala medier-konton?

Kan du inte logga in med sociala medier-konton?

Prova dessa lösningar om du inte kan logga in till Adobe-kontot med ditt Facebook-, Google- eller Apple-konto.

Har du blivit utelåst och kommer inte åt ditt Adobe-konto?

Har du blivit utelåst och kommer inte åt ditt Adobe-konto?

Vänta en stund innan du försöker logga in om du har problem med att komma åt ditt Adobe-konto.