Hitta enkla lösningar på vanliga inloggningsproblem med Adobe ID-konton.

Obs!

Använd alltid samma Adobe ID så att samtliga medlemskap, prenumerationer och produkter från Adobe är kopplade till ett enda konto.

Vanliga inloggningsproblem

Ditt Adobe ID är e-postadressen som du använde när du startade en provperiod eller köpte en app, medlemskapsplan eller tjänst från Adobe.

Caps Lock och Num Lock

Kontrollera att Caps Lock och Num Lock är av, skriv sedan in din e-post och ditt lösenord på nytt.

Har du flera e-postkonton eller har du bytt e-post?

Om du har flera e-postkonton eller har bytt e-post sedan ditt ursprungliga köp, testa din andra eller tidigare e-postadress.

Kontakta oss om du tror att du har Adobe ID:n kopplade till olika e-postadresser, och om du är osäker på vilken e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap eller köpta produkt.

Webbläsarkonflikt?

Försök att logga in med en annan webbläsare. Om cookies är inaktiverade ska du tillåta cookies i din webbläsare och rensa webbläsarens cookies och cacheminne. (Mer information finns i webbläsardokumentation för instruktioner.)

Logga in med Facebook eller Google?

För att lösa fel som inträffar när du loggar in med ditt sociala (Facebook eller Google) konto, se Lös fel som kan inträffa när du loggar in med ditt sociala konto.

Fel när du loggar in till Creative Cloud-datorprogrammet?

Gå till Felsök Creative Cloud-aktiveringsfel om du inte kan logga in till Creative Cloud-datorprogrammet.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du började en provtid eller blev medlem, eller köpte ett Adobe-program eller tjänst.

Försöka med en annan e-postadress?

Om du har bytt e-postadress eller om du har flera adresser kan du prova med en annan adress.

Återställ lösenord?

Prova att återställa ditt lösenord. Försök med en annan e-postadress om du får felmeddelandet Den angivna e-postadressen kunde inte matchas med ett registrerat konto. Information om hur du återställer ett glömt lösenord eller ändrar det befintliga lösenordet finns i Återställ eller ändra ditt Adobe-lösenord.

Kommer inte åt e-post som hör samman med Adobe ID

Om du inte kan återställa ditt lösenord eftersom du inte längre har åtkomst till ditt gamla e-postkonto, testa följande:

Kan du ditt lösenord?

Logga in på Adobe-kontot och ändra din e-postadress om du kan ditt lösenord.

Kan du inte ditt lösenord?

Om du inte kan ditt lösenord, kontakta oss.

Stavfel i e-postadressen?

Om du gjorde ett stavfel när du skapade ditt Adobe ID kan du korrigera e-postadressen. Se Ändra e-postadress för ditt Adobe ID.