Dataförlust med Team Projects (Beta)

Vad är det rapporterade problemet?

Team Projects förhandsversion eller Beta-projektdata som var äldre än 40 dagar togs bort den 14 november.

Jag använder Team Projects (Beta). Kan jag förlora någon information?

Team Projects som inte har redigerats eller ändrats i ett klientprogram (Premiere Pro eller After Effects) efter 7 oktober 2017 innehåller eventuellt inte längre sekvenser, Team Projects-historik eller annan projektinformation.

Påverkas Team Projects när de skapas med hjälp av Team Projects 1.0?

Det finns ingen påverkan på projekt som skapats med hjälp av Team Projects 1.0.

Vilka områden påverkas?

Många av Team Projects som skapats under Beta-perioden kan påverkas. De påverkade platserna är bland annat Asien/Stillahavsområdet, Europeiska Unionen och Nordamerika.

Finns det en lösning på det här problemet?

Eftersom Team Projects sparar en kopia av ditt projekt på datorn bör du i de flesta fall kunna återställa förlorade produktionsdata och synkronisera dessa med Team Projects igen.

Vad gör jag för att återställa förlorade data?

Kör Team Projects återställningsverktyg med hjälp av anvisningarna nedan för att återställa förlorade data.

Steg för att återställa förlorade data

1. Starta datorn som användes för åtkomst till Team Project.

2. Logga in med samma användarprofil som användes när du öppnade Team Project.

Obs!

Om flera Creative Cloud-användare var inloggade på samma OS-konto, återställer verktyget alla Team Projects och tar även bort informationen om Creative Clouds användar-ID. Om olika OS-användare nyttjade en enda dator måste återställningsverktyget köras för varje OS-konto.

3. Hämta och kör återställningsverktyget på datorn.

4. Windows:

1. Hämta återställningsverktyget.
    2. Packa upp arkivet.
    3. Välj mappen TeamProjectsRecovery och dubbelklicka på TeamProjectsRecovery.exe..
  5. MacOS:

1. Hämta återställningsverktyget.
    2. Packa upp arkivet.
    3. Välj mappen TeamProjectsRecovery och dubbelklicka på Kör Återställning av Team Projects.
    Windows MacOS
    Hämta (2,42 MB) Hämta (12,5 MB)
  6. Öppna Team Project-filerna med Premiere Pro eller After Effects (som använder samma version).

7. Det kan ta en stund innan Team Project har synkroniserats helt med Team Project-tjänsten. Du kan nu dela ändringarna och bjuda in andra medarbetare.

Obs!

Det återställda Team Project innehåller endast det senast sparade projektläget som sparades på den lokala datorn, och endast för den användare som var inloggad vid den aktuella tidpunkten. Tidigare delad Team Project-historik eller andra icke-delade ändringar gjorda av andra användare återställs inte. Den aktuella användaren ”äger” det återställda Team Project. Bjud in alla medarbetare igen som arbetade med projektet.