Acrobat XI Pro och Standard (v. 11)

Acrobat XI Pro

Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 för 32-bitars eller Service Pack 2 för 64-bitars; Windows Server 2003 R2 (32-bitars och 64-bitars); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32-bitars och 64-bitars); Windows 7 (32-bitars och 64-bitars); Windows 8 (32-bitars och 64-bitars); eller Windows 10 (32-bitars och 64-bitars)
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1,85 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Internet Explorer 7, 8, 9 eller 10; Firefox Extended Support Release; eller Chrome
  • Maskinvaruacceleration för grafik (valfritt)

Obs!

För 64-bitarsversioner av operativsystemen Windows Server 2003 R2 och Windows XP (med Service Pack 2) krävs Microsoft Update KB930627.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.6.8, v. 10.7.4, v. 10.8, v. 10.9.2, v. 10.10 eller v. 10.11^
  • 1 GB RAM-minne
  • 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Safari 5.1 för Mac OS X 10.6.8; Safari 5.2 eller 6 för Mac OS X 10.7.4 eller OS X 10.8; Safari 7.0 för Mac OS X v10.9

^ 10.11-support – se dokumentet Kända fel för ytterligare information.

Krav på operativsystem och webbläsare för prenumerationstjänster

Utöver ovanstående systemkrav och språktillgänglighet för det installerade programmet Acrobat XI Pro har prenumerationsutgåvan* följande systemkrav för de medföljande onlinetjänsterna Acrobat.com och Adobe PDF Pack.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows XP med Internet Explorer 8, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X 10.6 eller senare med Safari 5.1 eller senare, Firefox eller Chrome
  • iOS 5 eller senare med Safari (begränsad åtkomst och funktion) eller Adobe Reader-mobilappen†

* Individuella Acrobat Pro-prenumerationer kan endast köpas via Adobe Store i vissa länder. Acrobat Pro-prenumerationer som köpts via Adobe Value Incentive Plan (VIP) är tillgängliga i alla länder där Acrobat säljs utom Kina.

† Hämta Adobe Reader-mobilappen för att få tillgång till kostnadsfria eller avgiftsbelagda prenumerationer på onlinetjänsterna Acrobat.com, ExportPDF och PDF Pack på Android- och iOS-enheter.

Acrobat XI Standard

Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 3 för 32 bitar eller Service Pack 2 för 64 bitar; Windows Server 2003 R2 (32 bitar och 64 bitar); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32 bitar och 64 bitar); Windows 7 (32 bitar och 64 bitar); Windows 8 (32 bitar och 64 bitar); eller Windows 10 (32-bitars och 64-bitars)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1,55 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Internet Explorer 7, 8, 9 eller 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Maskinvaruacceleration för grafik (valfritt)

Obs!

För 64-bitarsversioner av operativsystemen Windows Server 2003 R2 och Windows XP (med Service Pack 2) krävs Microsoft Update KB930627.

Krav på operativsystem och webbläsare för prenumerationstjänster

Utöver ovanstående systemkrav och språktillgänglighet för det installerade programmet Acrobat XI Standard har prenumerationsutgåvan* följande systemkrav för de medföljande onlinetjänsterna Acrobat.com och Adobe PDF Pack.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows XP med Internet Explorer 8, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X 10.6 eller senare med Safari 5.1 eller senare, Firefox eller Chrome (Obs! Endast för medföljande onlinetjänster. Programmet Acrobat XI Standard stöds inte av Mac OS)
  • iOS 5 eller senare med Safari (begränsad åtkomst och funktion) eller Adobe Reader-mobilappen†

* Individuella Acrobat Standard-prenumerationer kan endast köpas via Adobe Store i Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan, Mexiko, Storbritannien och USA. Acrobat Standard-prenumerationer som köpts via Adobe Value Incentive Plan (VIP) är tillgängliga i alla länder där Acrobat säljs utom Kina.
† Hämta Adobe Reader-mobilappen för att få tillgång till kostnadsfria eller avgiftsbelagda prenumerationer på onlinetjänsterna Acrobat.com, ExportPDF och PDF Pack på Android- och iOS-enheter.

Acrobat X Standard, Pro, Suite (v. 10)

Acrobat X Standard

Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3 (32 bitar) eller Service Pack 2 (64 bitar); Windows Server 2003 (32 bitar och 64 bitar; 64 bitar kräver Service Pack 2); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32 bitar och 64 bitar); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32 bitar och 64 bitar); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32 bitar och 64 bitar)
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1,1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8, Firefox 3.5 eller 3.6
  • Maskinvaruacceleration för grafik (valfritt)

Obs!

För 64-bitarsversioner av operativsystemen Windows Server 2003 R2 och Windows XP (med Service Pack 2) krävs Microsoft Update KB930627.

Acrobat X Pro

Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3 (32 bitar) eller Service Pack 2 (64 bitar); Windows Server 2003 (32 bitar och 64 bitar; 64 bitar kräver Service Pack 2); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32 bitar och 64 bitar); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32 bitar och 64 bitar); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32 bitar och 64 bitar)
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1,9 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8, Firefox 3.5 eller 3.6
  • Maskinvaruacceleration för grafik (valfritt)

Obs!

För 64-bitarsversioner av operativsystemen Windows Server 2003 R2 och Windows XP (med Service Pack 2) krävs Microsoft Update KB930627.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X 10.5.8 eller 10.6.4
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1,2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Safari 4 för Mac OS X 10.5.8; Safari 4 eller 5.0.x för Mac OS X 10.6.4

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (engelska, franska, tyska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 bitar och 64 bitar); Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 2,35 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (japanska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 bitar och 64 bitar);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 2,06 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt

Adobe Acrobat 9 Pro (engelska, franska, tyska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 och 64 bitar);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 2,13 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt

Adobe Acrobat 9 Pro (engelska, franska, tyska) på Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intel-processorer
  • Mac OS X 10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM-minne (512 MB rekommenderas)
  • 1,42 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet

Adobe Acrobat 9 Pro (förenklad kinesiska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 och 64 bitar);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 1,77 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt

Adobe Acrobat 9 Pro (förenklad kinesiska) i Mac OS

• PowerPC G4-, G5- eller Intel-processorer
  • Mac OS X 10.4.11 eller 10.5
  • 256 MB RAM-minne (512 MB rekommenderas)
  • 1,19 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet

Adobe Acrobat 9 Standard (engelska, franska, tyska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 bitar och 64 bitar);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 985 MB ledigt hårddiskutrymme.
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt

Adobe Acrobat 9 Standard (förenklad kinesiska) i Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3 (32 bitar och 64 bitar);

Windows Server 2003 (med Service Pack 2 för 64 bitar); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller

Enterprise med eller utan Service Pack 1 (32 bitar och 64 bitar)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM-minne
  • 830 MB ledigt hårddiskutrymme.
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-enhet. Maskinvaruacceleration för grafik valfritt