Beëindigde ondersteuning voor FormsCentral

Op 28 juli 2015 werd Adobe FormsCentral officieel stopgezet.

Als u geïnteresseerd bent in een professionele formulieroplossing van Adobe die gereed is voor mobiel gebruik, bekijk dan Adobe Experience Manager Forms. Of als u meer wilt weten over het maken en beheren van invulbare PDF-formulieren, ga dan naar formulieren in Adobe Acrobat.

Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie over het vinden van een vervanging voor Adobe FormsCentral.

Veelgestelde vragen

Adobe FormsCentral was een service voor eenvoudige webformulieren.

Adobe FormsCentral werd op 28 juli 2015 stopgezet.

Diverse formulieroplossingen bieden functionaliteit die vergelijkbaar is met Adobe FormsCentral. Populaire opties zijn Formstack, JotForm, Survey Monkey en WuFoo. Bovendien biedt Adobe een formulieroplossing van bedrijfsniveau met Adobe Experience Manager Forms

U kunt Adobe Acrobat gebruiken om bestaande Office-documenten of scans te converteren naar invulbare PDF-formulieren. U kunt hiermee formuliergegevens automatisch verzamelen en deze compileren in een tabelindeling. U kunt de gegevens vervolgens naar een spreadsheet exporteren voor verdere analyse of om diagrammen voor overzichtsrapporten te maken. Kom meer te weten over Adobe Acrobat en invulbare formulieren.

Als u Acrobat Pro XI hebt, kunt u hiermee nieuwe PDF-formulieren maken en opslaan. U kunt echter geen online gegevens verzamelen. Wanneer u een upgrade uitvoert naar de volgende generatie van Acrobat, wordt de Adobe FormsCentral-desktopapp volledig verwijderd.

Ja. Formulieren zijn cruciaal voor vele zakelijke processen. Adobe biedt een breed scala van softwareproducten die bedrijven helpen om elektronisch gegevens te verzamelen en te integreren met back-end bedrijfssystemen. Adobe Experience Manager Forms is een professionele formulieroplossing van Adobe. Met zijn professionele formulieren is Experience Manager Forms ideaal voor organisaties die veel formulieren of complexe formuliervereisten hebben. Voorbeelden zijn lening-/creditcardaanvragen, registratie voor overheidsdiensten, verzekeringen en meer. Adobe Acrobat is een ander voorbeeld. Met de tool voor het voorbereiden van formulieren in Acrobat kunt u bestaande formulieren converteren naar invulbare PDF's. Begin met een gescand papieren formulier of een eenvoudig formulier dat is gemaakt in Microsoft Word, Excel of een andere applicatie. U kunt het converteren naar een formulier dat iedereen kan invullen, opslaan en ondertekenen met behulp van de gratis Adobe Acrobat Reader-software.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account