Fout P81 of 81 treedt op wanneer u Adobe Acrobat installeert

Probleem

Wanneer u Acrobat probeert te installeren vanuit de Creative Cloud desktop-app, ontvangt u het foutbericht met foutcode 81 zoals weergegeven in de screenshot.

Fout P81 of 81 treedt op wanneer u Acrobat installeert

Oplossing

Probeer een van de volgende oplossingen om het probleem te verhelpen:

Oplossing 1: sluit alle Adobe-processen en start uw computer opnieuw op

Sluit alle Adobe-processen en start de computer opnieuw op. Probeer Acrobat opnieuw te installeren vanuit de Creative Cloud desktop-app. Zie Conflicterende processen of applicaties sluiten voor meer informatie.

Oplossing 2: geef de PDApp-map een andere naam

Adobe Application Manager of PDApp.exe is in de map PDApp geïnstalleerd. Wanneer u een Adobe-toepassing probeert te installeren of bij te werken vanuit de Creative Cloud-desktopapp, wordt dit proces op de achtergrond uitgevoerd. Het proces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd, wordt geforceerd gesloten als u de map een andere naam geeft.

1. Sluit de Creative Cloud-desktopapp.

2. Ga naar de PDApp-map:

• macOS:
      /Users/<user folder>/Library/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp

• Windows:
      • 64-bits: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp
      • 32-bits: \Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp

3. Geef de PDApp-map de naam PDApp-old.

Opmerking:

Als de map PDAPP niet zichtbaar is op de opgegeven locatie, wijzigt u uw systeeminstellingen zodat verborgen bestanden en mappen worden weergegeven. Raadpleeg de onderstaande artikelen als u de instelling wilt inschakelen:

4. Start de Creative Cloud desktop-app en installeer Adobe Acrobat.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online