Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Captivate Prime

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Wilt u een proefversie van Captivate Prime?

Maak een Adobe ID om een proefversie van Captivate Prime te downloaden. Raadpleeg Uw Adobe ID beheren voor meer informatie. U kunt zich aanmelden bij Captivate Prime met uw Adobe ID en uw proefversie starten.

Wilt u meer weten over het beheer van de facturering van uw Captivate Prime-account?

Beheerders kunnen de facturering van accounts beheren. Zie Beheer van facturering voor meer informatie.

Aanbevolen procedures voor het instellen van Captivate Prime

Raadpleeg de best practices.

Systeemvereisten

Raadpleeg de Systeemvereisten.