SSH-wachtwoordzin niet ondersteund bij het klonen van Git-opslagplaatsen

Leer wat u als tussenoplossing kunt doen bij het probleem met de SSH-wachtwoordzin wanneer u een externe Git-opslagplaats kloont in Dreamweaver.

Probleem

Wanneer u een Git-opslagplaats voor uw Dreamweaver-site kloont en SSH URL kiest, ziet u de volgende fout:

Fout tijdens het klonen van een Git-opslagplaats met SSH URL
Fout tijdens het klonen van een Git-opslagplaats met SSH URL

Dreamweaver ondersteunt geen SSH-sleutels bij de wachtwoordzin. Als u doorgaat en een Git-opslagplaats kloont, ziet u de kloonfout.

Tussenoplossing

Open de opdrachtregelinterface en genereer SSH-sleutels met een wachtwoordzin. Zie Verbinding maken met Git via SSH om te weten te komen hoe u met SSH-sleutels werkt in Git.

Als u echter een wachtwoordzin gebruikt om de SSH-sleutels te genereren met CLI, kunt u geen Git Pull of Git Push uitvoeren, of bewerkingen met externe opslagplaatsen uitvoeren met behulp van de gebruikersinterface. Als u probeert om deze bewerkingen uit te voeren, geef het systeem foutmeldingen.

Externe enterprise-opslagplaatsen gebruiken

Wanneer u naar een externe enterprise-opslagplaats wijst, kunt u geen verbinding maken met https. Als u https gebruikt, wordt de volgende foutmelding weergegeven.

Kloonfout wanneer https wordt gebruikt met een externe enterprise-Git-opslagplaats
Kloonfout wanneer https wordt gebruikt met een externe enterprise-Git-opslagplaats

Als tussenoplossing gebruikt u een SSH URL wanneer u naar een externe enterprise-opslagplaats wijst. De wachtwoordzin wordt niet ondersteund wanneer u SSH-sleutels genereert om een Git-opslagplaats te klonen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online