Toegewezen versleutelingssleutels | Veelgestelde vragen

Lees eerst Beveiligingsoverzicht van Adobe Creative Cloud voor ondernemingen of Beveiliging van Adobe Document Cloud voordat u toegewezen versleutelingssleutels inschakelt.

Als u ook opslagruimte en services wilt gebruiken, kunt u uw lidmaatschap upgraden. Neem hiervoor contact op met uw Adobe-accountmanager.

Adobe werkt de toegewezen versleuteling in de Admin Console bij van versleuteling op directoryniveau naar versleuteling op organisatieniveau. Wanneer u nu versleuteling inschakelt voor een directory, worden de assets van gebruikers in die directory versleuteld. Wanneer u in de toekomst versleuteling inschakelt in de Admin Console, worden voortaan de assets van alle gebruikers in de organisatie versleuteld.

Ja, de Admin Console geeft een melding wanneer bestaande inhoud is versleuteld.

Adobe werkt de toegewezen versleuteling in de Admin Console bij van versleuteling op directoryniveau naar versleuteling op organisatieniveau. Momenteel kunt u de versleuteling voor een directory intrekken. Voortaan kunt u in de Admin Console versleuteling alleen intrekken op organisatieniveau.

Als u gebruikers weer toegang wilt verlenen tot de inhoud waarvan de versleutelingssleutel is ingetrokken, schakelt u de versleutelingssleutel opnieuw in via de Admin Console.

Ja, gebruikers kunnen door bestanden bladeren maar hebben geen toegang tot de inhoud van de bestanden.

In dat geval mislukt de synchronisatiebewerking.

De volgende gegevens worden niet versleuteld met de toegewezen versleutelingssleutel en het intrekken van de sleutel heeft geen invloed op deze gegevens:

• Metagegevens (bestandsnaam, naam van de verzameling, lettertypegebruik, MIME-type en andere kenmerken die nodig zijn om door een verzameling te bladeren)
  • Video's gepubliceerd door Adobe Voice
  • Lightroom-foto's
  • Kleuren die zijn opgeslagen met de Adobe Color-service
  • Alle gegevens die worden beheerd met Behance- en Adobe Font-services
  • Alle gegevens die worden beheerd door de Marketing Cloud
  • Opgeslagen applicatievoorkeuren
  • Informatie over de eigenaar van het account, zoals naam, emailadres, licenties en andere basisinformatie van het account.
  • Gegevens van leden van een organisatie met een Adobe ID-account (tenzij de gebruiker samen met anderen aan inhoud werkt en gebruikers met een Enterprise ID of Federated ID de samenwerking zijn gestart)
Opmerking:

Om voordelen zoals bedrijfsopslagruimte en andere functies voor bedrijven te kunnen bieden, migreren we alle bestaande Adobe ID's naar Business ID's. Alle nieuwe zakelijke klanten gebruiken Business ID's voor hun teamleden.

U krijgt van tevoren bericht wanneer uw organisatie staat ingepland voor deze upgrade. Zie Inleiding in Business ID's en nieuwe opslagfuncties voor meer informatie. Totdat uw organisatie is gemigreerd, blijft u Adobe ID's gebruiken om toegang te krijgen tot de organisatie. Ondersteuning voor Adobe ID's is daarna alleen voorbehouden aan individuele klanten.

Nee, standaardversleutelingssleutels worden niet gebruikt. De gebruiker kan geen gegevens uploaden omdat er geen geldige sleutel aanwezig is.