VIP-programmahandleiding: ondersteuning en hulpbronnen

Voor en na uw inschrijving bij VIP kunnen Adobe of geautoriseerde Adobe-wederverkopers u de informatie en ondersteuning bieden die u nodig hebt om uw organisatie of instelling optimaal te laten profiteren van het programma.

Opmerking:

Onderwijsinstellingen hebben door Adobe geautoriseerde wederverkopers voor het onderwijs.

Klantenservice

Neem voor programmaondersteuning contact op met uw Adobe-accountmanager of de Klantenservice voor Adobe-licenties op 1-800-915-9428. Klik voor buiten de VS en Canada op de bijbehorende locatie:

Voor alle andere locaties gaat u naar Help bij Adobe-aankoopprogramma's voor aanvullende contactgegevens of neemt u contact op met de lokale of geautoriseerde Adobe-wederverkoper voor uw organisatie of instelling.

Meer informatie over VIP

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online