Probleem met het bewerken van .idjs-bestanden oplossen

Probleem

InDesign kan een idjs-bestand (UXPScript) niet openen.

Oplossing

Wanneer u voor het eerst dubbelklikt op een idjs-bestand (UXPScript), ziet u een waarschuwing waarin u wordt gevraagd om UXPScript-bestanden te koppelen aan de gewenste teksteditor.

1. Klik met de rechtermuisknop op een .idjs-bestand.

2. Selecteer Toon info.

3. Selecteer Open met en selecteer de gewenste editor in de lijst met applicaties.

Selecteer de teksteditor die u aan het .idjs-bestand wilt koppelen

4. Als de teksteditor niet in de lijst staat, selecteert u Andere, selecteert u een editor in de map Programma's/Apps en selecteert u Voeg toe.

Als de teksteditor niet beschikbaar is, selecteert u deze in de map Programma's/Apps.

5. Selecteer Wijzig alles > Ga door.

Alles wijzigen en doorgaan

1. Klik met de rechtermuisknop op een .idjs-bestand.

2. Selecteer Openen met en selecteer de gewenste editor in de lijst met applicaties.

Selecteer de gewenste teksteditor.

3. Als de teksteditor niet in de lijst staat, selecteert u Kies een andere app en selecteert u zo nodig Een andere app zoeken op deze pc.

Als de teksteditor niet beschikbaar is, selecteert u Kies een andere app.

4. Navigeer naar de map met de editor en selecteer deze.

5. Schakel Altijd deze app gebruiken voor het openen van .idjs-bestanden in.

Verwante bronnen

Praat met ons

Als u een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit u dan aan bij de Adobe InDesign-community. We horen graag van u en kijken uit naar uw creaties.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online