Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van InDesign.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van november 2019 (versie 15.0)

SVG-bestanden importeren

SVG-bestanden importeren

Ondersteuning voor het importeren van SVG-bestanden in InDesign.

Kolomlijnen

Kolomlijnen

Ondersteuning voor kolomlijnen in een tekstkader met meerdere kolommen.

Spelling controleren in omgekeerde volgorde

Spelling controleren in omgekeerde volgorde

U kunt de richting of volgorde opgeven waarin InDesign de tekst in uw document op spelfouten controleert.

Vergelijkbare afbeeldingen zoeken

Vergelijkbare afbeeldingen zoeken

U hebt rechtstreeks toegang tot afbeeldingen die vergelijkbaar zijn met de afbeeldingen in uw document.

Ondersteuning voor Zuidoost-Aziatische talen

Meer talen

Ondersteuning voor vijf nieuwe Zuidoost-Aziatische scripts.

Variabele lettertypen

Variabele lettertypen

Ondersteuning voor variabele lettertypen.

Adobe Asset Link

Adobe Asset Link

(Van toepassing op Enterprise-gebruikers)

Inhoud die is opgeslagen in AEM Assets, is rechtstreeks toegankelijk en kan worden gewijzigd zonder dat u InDesign verlaat.

Het startscherm

Leermiddelen in de app

Nieuwe selfservicebronnen in InDesign om u op weg te helpen.

Belangrijkste verbeteringen en andere wijzigingen

Versie van november 2019 (versie 15.0)

Gegevenssamenvoeging

Gegevenssamenvoeging

Biedt een verbeterde gebruikerservaring.

Beëindiging van Flash Player

Flash-indelingen zijn verwijderd

Aangezien de ondersteuning van Flash Player wordt beëindigd, worden bestanden in de Flash-indeling niet meer ondersteund in InDesign.

v1artboard_1_copy14

In-app ondersteuning voor probleemoplossing

Krijg direct ondersteuning wanneer u een probleem ondervindt bij het openen of opslaan van bestanden.

Productstabiliteit

Stabiliteit en prestaties

Betere productstabiliteit, applicatieprestaties en gebruikerservaring.

Eerdere versie van InDesign