Photoshop CC loopt bij het opstarten en geeft de kernelbase.dll-fout weer als de foutieve module in de Logboeken.

Oplossing

Dit probleem doet zich voor wanneer u twee verschillende kaarten hebt die verschillende stuurprogramma's gebruiken. Een ervan is bijvoorbeeld een videokaart van Intel en de andere een videokaart van NVIDIA of AMD.

Zorg ervoor dat de High Performance-videokaart aan Photoshop is toegewezen, en niet de Integrated Graphics- of Power Saving-videokaart.

Opmerking:

Opmerking: Photoshop maakt momenteel geen gebruik van meerdere grafische processors. Het gebruiken van twee grafische kaarten verbetert de prestatie van Photoshop niet. Meerdere grafische kaarten met conflicterende stuurprogramma's kunnen problemen veroorzaken met GPU-versnellingsfuncties in Photoshop.

Zie voor meer informatie Veelgestelde vragen over de grafische processor van Photoshop.

NVIDIA:

1. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige locatie op het bureaublad en kies het NVIDIA-configuratiescherm.
  2. Klik op de optie om 3D-instellingen te beheren.
  3. Klik op Program Settings (Programma-instellingen) en voeg Photoshop.exe en sniffer.exe toe. Wijzig de gewenste grafische processor naar High-performance NVIDIA processor.
Photoshop

AMD:

1. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige locatie op het bureaublad en kies het AMD Catalyst Control Center of Configure Switchable Graphics.
  2. Klik op Browse (Bladeren) en kies High performance (Hoge prestaties) in plaats van Power Saving (Energiebesparing).
Hoge prestaties