Opmerkingen bij de release | Photoshop CC (2014)

Welkom bij de 2014-release van Adobe Photoshop CC. Dit document bevat de meest actuele productinformatie en updates, die niet te vinden zijn in documentatie van Adobe Photoshop.

Systeemvereisten

Ga voor de meest recente systeemvereisten naar https://helpx.adobe.com/photoshop/system-requirements.html.

Opmerkingen bij de installatie

Aparte 32-/64-bitsinstallatie

Met de 2014-release van Photoshop CC installeert Creative Cloud de juiste versie van Photoshop voor uw systeem met Windows:

  • Als u de 32-bitsversie van Windows 7 of 8 hebt, installeert Creative Cloud de 32-bitsversie van Photoshop.
  • Als u de 64-bitsversie van Windows 7 of 8 hebt, installeert Creative Cloud alleen de 64-bitsversie van Photoshop.

Voor optimale download- en installatietijd staan de 32- en 64-bitsversie niet in dezelfde installer.

Ga naar Creative Cloud downloaden en installeren voor meer informatie over het installatieproces.

Bekende problemen

Oplossing van download-, installatie- en activeringsproblemen

Proefversie van software

Adobe biedt een gratis Creative Cloud-lidmaatschap inclusief een proefversie van alle desktopsoftware van Adobe. Zo kunt u producten en specifieke versies uitproberen en vervolgens upgraden naar de volledige versie ervan. U kunt u op elk moment upgraden van de proefversie naar de volledige versie door u aan te melden voor een volledig Creative Cloud-abonnement of een abonnement voor één toepassing. Als u een lidmaatschap aanschaft, moet u zich online aanmelden met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren als u dit product wilt gebruiken. Bekijk onze Licentieovereenkomst voor het product op www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie. Dit product werkt pas nadat u de verplichte activering en registratie via internet hebt uitgevoerd. Telefonische activering is niet beschikbaar. Ga naar www.adobe.com/go/activation_nl voor meer informatie.

De persoon die is gekoppeld aan het Creative Cloud-abonnement kan de desktoptoepassingen beschikbaar in Creative Cloud op twee computers tegelijk gebruiken, ongeacht het besturingssysteem. Raadpleeg de Licentieovereenkomst voor het product voor meer informatie.

Als u de software op een derde computer wilt gebruiken, wordt u tijdens het opstarten gevraagd of u zich op afstand op een van de andere systemen wilt afmelden. U kunt ook eerst de software op een computer deactiveren via Help > Afmelden.

Installatie van lettertypen

Sommige installatieprogramma's van Adobe-producten installeren lettertypen in een standaardmap voor systeemlettertypen. Als het installatieprogramma oudere versies van de betreffende lettertypen in de standaardmap met systeemlettertypen vindt, worden de oudere versies verwijderd en opgeslagen in een nieuwe map. Ga voor meer informatie naar http://www.adobe.com/nl/products/type/creative-cloud-fonts.html.

Als u extra lettertypen wilt installeren, raadpleegt u de installatiepagina http://www.adobe.com/go/learn_fontinstall_nl.

De 2014-release van Photoshop CC bevat Typekit-integratie voor allerlei typografische mogelijkheden bij uw creatieve projecten. U kunt lettertypen uit Typekit gebruiken die met uw computer zijn gesynchroniseerd. Deze lettertypen worden naast lokaal geïnstalleerde lettertypen weergegeven. U kunt er ook voor kiezen om alleen lettertypen uit Typekit weer te geven op de optiebalk van het tekstgereedschap en de lettertypelijsten van het deelvenster Teken. Zie voor meer informatie Werken met lettertypen uit Typekit.

Bekende problemen

Raadpleeg de ondersteuningspagina van Adobe http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor de nieuwste informatie over en bekende problemen van alle Creative Cloud-toepassingen.

Raadpleeg http://helpx.adobe.com/content/help/nl/photoshop/top-issues.html voor het laatste nieuws en bekende problemen omtrent Photoshop.

Nieuwe functies

Zie http://helpx.adobe.com/nl/photoshop/using/whats-new.html voor meer informatie over de nieuwe functies in de 2014-versie van Photoshop CC.

Onlinebronnen

Klantenondersteuning

Ga voor informatie over het plaatsen van berichten in de Adobe-community naar https://community.adobe.com/ waar u hulp kunt krijgen bij productinformatie en andere problemen.

Klik als u zich buiten Noord-Amerika bevindt op de koppeling Kies uw regio en selecteer een land of regio voor de pagina in de gewenste taal.

© 2014 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo and Photoshop are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Mac OS is a trademark of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. AMD and Athlon are trademarks or registered trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Intel and Pentium 4 are trademarks of Intel Corporation in the United States and other countries.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account