Opmerkingen bij de release | Photoshop CC (release 2017)

Systeemvereisten

Op deze pagina vindt u de meest recente systeemvereisten.

Opmerkingen bij de installatie

Bekend installatieprobleem

Opmerking:

Raadpleeg voor hulp en probleemoplossingen Photoshop Leren en ondersteuning.

  • Op de Mac kunt u niet de hoofdmap van het opstartstation als installatielocatie kiezen.
  • Installatie is niet mogelijk bij hoofdlettergevoelige bestandssystemen. Zie deze technische opmerking voor een oplossing.

Problemen met downloaden, installeren en activeren oplossen

Proefversie van software

Adobe biedt een gratis Creative Cloud-lidmaatschap inclusief een proefversie van alle desktopsoftware van Adobe. Zo kunt u producten en specifieke versies uitproberen en vervolgens upgraden naar de volledige versie ervan. U kunt u op elk moment upgraden van de proefversie naar de volledige versie door u aan te melden voor een volledig Creative Cloud-abonnement of een abonnement voor één toepassing. Als u een abonnement aanschaft, moet u zich online aanmelden met een Adobe-id om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren als u dit product wilt gebruiken. Bekijk onze pagina Licentieovereenkomst voor het product voor meer informatie. Dit product werkt pas nadat u de verplichte activering en registratie via internet hebt uitgevoerd. Telefonische activering is niet beschikbaar. Ga naar Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor meer informatie.

De persoon die is gekoppeld aan het Creative Cloud-abonnement kan de desktoptoepassingen beschikbaar in Creative Cloud op twee computers tegelijk gebruiken, ongeacht het besturingssysteem. Raadpleeg de Licentieovereenkomst voor het product voor meer informatie.

Als u de software op een derde computer wilt gebruiken, wordt u tijdens het opstarten gevraagd of u zich op afstand op een van de andere systemen wilt afmelden. U kunt ook eerst de software op een computer deactiveren via Help > Afmelden.

Installatie van lettertypen

Sommige installatieprogramma's van Adobe-producten installeren lettertypen in een standaardmap voor systeemlettertypen. Als het installatieprogramma oudere versies van de betreffende lettertypen in de standaardmap met systeemlettertypen vindt, worden de oudere versies verwijderd en opgeslagen in een nieuwe map. Meer informatie onder Veelgestelde vragen Creative Cloud Fonts.

Ga naar de pagina Lettertypen installeren voor meer informatie over het installeren van extra lettertypen.

Bekende problemen

Raadpleeg Photoshop Leren en ondersteuning voor de nieuwste informatie over en bekende problemen van Photoshop.

Raadpleeg http://helpx.adobe.com/content/help/nl/photoshop/top-issues.html voor het laatste nieuws en bekende problemen omtrent Photoshop.

Nieuwe en gewijzigde functies

Zie Overzicht van nieuwe functies voor meer informatie over de nieuwe functies in de 2017-versie en latere versies van Photoshop CC.

Zie Wat er is veranderd voor meer informatie over de gewijzigde functies in de 2017-versie en latere versies van Photoshop CC.

Onlinebronnen

Klantenondersteuning

Ga voor de klantenservice van Adobe naar http://helpx.adobe.com/nl/contact.html waar u ondersteuning vindt voor productinformatie, verkoop, registratie en andere zaken.

Klik als u zich buiten Noord-Amerika bevindt op de koppeling Kies uw regio en selecteer een land of regio voor de pagina in de gewenste taal.

© 2017 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo and Photoshop are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Mac OS is a trademark of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. AMD and Athlon are trademarks or registered trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Intel and Pentium 4 are trademarks of Intel Corporation in the United States and other countries.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account