Opmerkingen bij de release | Photoshop CC (versie oktober 2017)

Welkom bij de Adobe Photoshop CC-versie van oktober 2017. Dit document bevat de meest actuele productinformatie en updates, die niet te vinden zijn in documentatie van Adobe Photoshop.

Systeemvereisten

Op deze pagina vindt u de meest recente systeemvereisten.

Opmerkingen bij de installatie

Bekende problemen

Problemen met downloaden, installeren en activeren oplossen

Proefversie van software

Adobe biedt een gratis Creative Cloud-lidmaatschap inclusief een proefversie van alle desktopsoftware van Adobe. Zo kunt u producten en specifieke versies uitproberen en vervolgens upgraden naar de volledige versie ervan. U kunt u op elk moment upgraden van de proefversie naar de volledige versie door u aan te melden voor een volledig Creative Cloud-abonnement of een abonnement voor één toepassing. Als u een abonnement aanschaft, moet u zich online aanmelden met een Adobe-id om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren als u dit product wilt gebruiken. Bekijk onze Licentieovereenkomst voor het product op www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie. Dit product werkt pas nadat u de verplichte activering en registratie via internet hebt uitgevoerd. Telefonische activering is niet beschikbaar. Ga naar www.adobe.com/go/activation_nl voor meer informatie.

De persoon die is gekoppeld aan het Creative Cloud-abonnement kan de desktoptoepassingen beschikbaar in Creative Cloud op twee computers tegelijk gebruiken, ongeacht het besturingssysteem. Raadpleeg de Licentieovereenkomst voor het product voor meer informatie.

Als u de software op een derde computer wilt gebruiken, wordt u tijdens het opstarten gevraagd of u zich op afstand op een van de andere systemen wilt afmelden. U kunt ook eerst de software op een computer deactiveren via Help > Afmelden.

Installatie van lettertypen

Sommige installatieprogramma's van Adobe-producten installeren lettertypen in een standaardmap voor systeemlettertypen. Als het installatieprogramma oudere versies van de betreffende lettertypen in de standaardmap met systeemlettertypen vindt, worden de oudere versies verwijderd en opgeslagen in een nieuwe map. Ga voor meer informatie naar http://www.adobe.com/nl/products/type/creative-cloud-fonts.html.

Als u extra lettertypen wilt installeren, raadpleegt u de installatiepagina http://www.adobe.com/go/learn_fontinstall_nl.

Bekende problemen

Raadpleeg http://helpx.adobe.com/content/help/nl/photoshop/top-issues.html voor het laatste nieuws en bekende problemen omtrent Photoshop.

Nieuwe en gewijzigde functies

Zie http://helpx.adobe.com/nl/photoshop/using/whats-new.html voor meer informatie over de nieuwe functies in de 2017-versie van Photoshop CC.

Zie http://helpx.adobe.com/nl/photoshop/using/whats-new.html#what's changed voor meer informatie over wat er is veranderd in de Photoshop CC-versie van 2017.

Onlinebronnen

Adobe-community

Ga voor informatie over het plaatsen van berichten in de Adobe-community naar https://community.adobe.com/ waar u hulp kunt krijgen bij productinformatie en andere problemen.

Klik als u zich buiten Noord-Amerika bevindt op de koppeling Kies uw regio en selecteer een land of regio voor de pagina in de gewenste taal.

© 2017 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo and Photoshop are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Mac OS is a trademark of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. AMD and Athlon are trademarks or registered trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Intel and Pentium 4 are trademarks of Intel Corporation in the United States and other countries.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account