Functieoverzicht | Photoshop op de desktop (versie van mei 2021)

Meer informatie over de nieuwe functies en verbeteringen in de Photoshop op de desktop-versie van mei 2021 (versie 22.4).

Opmerking:

Met de versie van juli 2021 van Photoshop 22.4.3 is de manier bijgewerkt waarop Photoshop bepaalde AMD-kaarten detecteert, zodat meer AMD-kaarten kunnen worden herkend en gebruikt door Photoshop. Deze release biedt ook oplossingen voor verschillende door klanten gemelde problemen. Zie Opgeloste problemen voor meer informatie. 

Zie Ondersteunde cameramodellen en Ondersteunde lenzen voor een volledige lijst van ondersteunde camera's en lenzen.

Kopie opslaan

U hebt nu de mogelijkheid om een kopie van uw werk op te slaan met de nieuwe optie Kopie opslaan in het vervolgkeuzemenu van Bestand. Met Kopie opslaan wordt automatisch een kopie van uw werk gemaakt en kunt u deze exporteren en delen in de gewenste bestandsindeling, zoals JPEG, EPS enzovoort, zonder het originele bestand te overschrijven, en tegelijkertijd uw gegevens beschermen.

Met deze nieuwe optie worden alleen ondersteunde bestanden die uw werk onderhouden, ondersteund in de opdracht Opslaan als. Als het bestandstype dat u wilt opslaan geen optie is, hoeft u alleen maar Kopie opslaan... te gebruiken en een andere versie te maken in de gewenste bestandsindeling.

Kopie opslaan
Ziet u niet de gewenste indeling, zoals JPEG of PNG? Een kopie van uw document opslaan voor alle indelingen

Voor meer informatie raadpleegt u Uw bestanden opslaan in Photoshop.

Verbeterde Neural Filters

In deze versie vindt u meer creatieve manieren om te werken met de verbeterde Neural Filters. In het deelvenster Neural Filters kunt u op één centraal punt al uw Neural Filters vinden, zowel uitgelichte filters als bètafilters. Kies Filter > Neural Filters en selecteer het tabblad Alle filtersU kunt zelfs uw stem uitbrengen op filters die u in de toekomst graag zou willen zien.

Een lijst met Neural Filters die gepland zijn voor aanstaande versies vindt u onder Wachtlijst in het deelvenster Neural Filters.

Verbeterde Neural Filters

Andere verbeteringen

Ondersteuning voor ARM-apparaten voor Windows

Photoshop wordt nu standaard uitgevoerd op 64-bits Windows 10 ARM-apparaten.

Minimale systeemvereisten:

  • Windows 10 ARM-apparaat met Windows 10 64-bits v 19041.488.0 (Win10 20H1)
  • RAM: 8 GB (minimaal)/16 GB (aanbevolen)
  • Grafische kaart: 4 GB VRAM (minimaal)

Zie voor meer informatie

Door klanten gemelde problemen die zijn opgelost

Zie Opgeloste problemen in Photoshop voor een lijst met meer informatie.

Bekende problemen

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?