Een gebruiker verwijderen van mijn Adobe Sign-account

Hoe kan een beheerder een gebruiker van zijn Adobe Sign-account verwijderen

Een Adobe Sign-accountbeheerder kan een gebruiker niet direct uit zijn account verwijderen.

Als u een gebruikers-ID wilt laten verwijderen met de bevoegdheid van het account, moet een accountbeheerder contact opnemen met Adobe Sign-ondersteuning of diens klantmanager met het verzoek om de gebruiker te verwijderen (op basis van zijn/haar e-mailadres).

Als u contact wilt opnemen met de ondersteuning, meldt u zich aan bij Adobe Sign als accountbeheerder en klikt u op het vraagteken in de rechterbovenhoek van het venster.

Selecteer vervolgens de optie Een ondersteuningsaanvraag openen of Ga naar chat.

Zodra de ondersteuningsagent uw status als accountbeheerder verifieert, kan deze de gebruikers-ID uit het account verwijderen.

Let op:

Wanneer een gebruikers-ID uit een account wordt verwijderd, verliest de beheerder alle machtigingen voor interactie met die gebruikers-ID.

Als u de machtigingen over de gebruikers-ID niet wilt verliezen, kan de accountbeheerder de gebruikers-ID deactiveren door de status in te stellen op Inactief. Zie Gebruikers deactiveren voor meer informatie.

Inactieve gebruikers-ID's kunnen zich niet aanmelden en kunnen geen documenten verzenden of documenten ondertekenen die naar hen zijn verzonden (en ze gebruiken ook geen licentie in het account).

Omdat ze echter nog steeds onder de bevoegdheid van het account vallen, kunnen hun overeenkomsten nog steeds worden opgenomen in rapporten, worden beoordeeld via accountsharing en in het algemeen worden begrepen/gecontroleerd als onderdeel van de accountactiva.

Doe het volgende om de Inactieve gebruikers in uw account te bekijken:

Stappen

1. Meld u aan bij de Adobe Sign-website.

2. Ga naar Account > Gebruikers

3. Klik op het optiepictogram (drie horizontale balken).

4. Selecteer Alleen inactieve gebruikers weergeven.