Transactielimieten in Adobe Sign

Adobe Sign hanteert momenteel transactielimieten op basis van het serviceniveau van de afzender, zoals aangegeven in de volgende tabel:

Transacties/ gebruikerslicentie Bestandsgrootte/ upload Pagina's/ transactie Ondertekenaars/ transactie KBA-transacties Transacties met telefonische autorisatie
Individueel 150 10 MB 100 10 0 0
Kleine bedrijven 150 10 MB 100 25 0 0
Business Aangepast 10 MB 100 25 0 0
Business VIP Aangepast 10 MB 100 25 50 50
Enterprise Aangepast 10 MB   500 25 50/jr.  50/jr.
Enterprise VIP Aangepast 10 MB  500 25 50 50

Transacties/Adobe Sign-gebruiker: een transactie is een document dat vanaf uw account is verzonden ter ondertekening.

Voor de Adobe Sign-lidmaatschappen Individueel en Kleine bedrijven gelden 150 transacties per gebruiker per jaar. Meer informatie over de limieten bij het gebruik van Adobe Sign.

Bestandsgrootte/Upload: Adobe Sign beperkt de grootte van elk geüpload bestand.

Als u een document dat deze limiet overschrijdt probeert te uploaden, krijgt u een foutmelding onder het bestand: "Uploadlimiet is overschreden".

Klanten met een bedrijfsserviceniveau kunnen contact opnemen met hun succesmanager of ondersteuning om te verzoeken deze limiet te verhogen.

Pagina's/Transactie: De complete transactie (alle samengevoegde bestanden) heeft een totale paginalimiet.

Als u een document probeert te verzenden dat groter is dan de ingestelde limiet voor uw account, krijgt u de foutmelding '’Adobe Sign kan uw overeenkomst niet maken omdat het document groter is dan uw paginalimiet'’.

Deze limiet kan mogelijk worden aangepast voor bedrijven en ondernemingen. Neem contact op met uw succesmanager of ondersteuning om het goedkeuringsproces te starten.

Ondertekenaars/Elektronische transactie: Het aantal personen dat een elektronische handtekeningtransactie kan ondertekenen hangt af van het serviceniveau.

Gebruikers met gratis of individuele serviceniveaus of de serviceniveaus voor bedrijven en kleine bedrijven hebben vaste limieten voor het totale aantal ondertekenaars dat hun transacties kan bevatten.

Klanten op bedrijfsniveau kunnen contact opnemen met hun succesmanager of ondersteuning om te verzoeken deze limiet te verhogen.

KBA-transacties: Knowledge Based Authentication is een geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die is ingeschakeld op het serviceniveau voor ondernemingen.

Het account biedt standaard 50 KBA-transacties.

Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw succesmanager of verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Telefonische verificatietransacties: Telefonische verificatietransacties zijn een andere geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die is ingeschakeld op het serviceniveau Ondernemingen.

Het account biedt standaard 50 telefonische machtigingstransacties.

Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw succesmanager of verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Opmerking:

Ga voor meer informatie over beperkingen naar Adobe Sign - Veelgestelde vragen.