Het beloningsprogramma van Adobe Stock beloont succesvolle bijdragers en moedigt je aan je werk naar een hoger plan te tillen met behulp van de Creative Cloud-apps van Adobe. Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen profiteren van deze beloning. We stellen je op de hoogte als je in aanmerking komt door je per e-mail een inwisselingscode voor Creative Cloud te sturen.

Er zijn twee verschillende softwarelidmaatschappen die je als beloning kunt ontvangen:

  1. Je krijgt een Adobe Creative Cloud Fotografielidmaatschap van 1 jaar als je een van de eerste 20.000 Adobe Stock-bijdragers bent die ten minste 300 geaccepteerde assets uploadt of $ 500 (USD) aan royalty's verdient tussen 1 januari en 31 december 2018. Je komt in aanmerking hiervoor als ten minste 50% van je ingediende inhoud wordt geaccepteerd.
  2. Je krijgt een Adobe Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap van 1 jaar als je een van de eerste 2000 Adobe Stock-bijdragers bent die ten minste 300 geaccepteerde video-assets uploadt of $ 500 (USD) aan royalty's voor video's verdient tussen 1 januari en 31 december 2018. Je komt in aanmerking hiervoor als ten minste 50% van je ingediende inhoud wordt geaccepteerd.

Er zijn voorwaarden van toepassing. Geldig tot 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de officiële regels voor meer informatie, de landen die hiervoor in aanmerking komen en een beschrijving van de beloningen.

Lees onze veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie.

In aanmerking komen voor een beloning

Ik draag meer dan één inhoudstype bij (bijvoorbeeld foto's en video's). Kom ik in aanmerking?

Ja, al je inhoud die is geaccepteerd sinds 1 januari 2018 telt mee voor een CC Fotografielidmaatschap. Al je geaccepteerde video's tellen mee voor een CC Alle apps-lidmaatschap.

Als ik in aanmerking wil komen voor het CC Alle apps-lidmaatschap, moeten alle 300 assets dan video's zijn of moeten de $ 500 aan inkomsten alleen zijn verdiend met videobestanden?

Ja, je moet in 2018 300 geaccepteerde video's hebben of $ 500 aan inkomsten uit video hebben verdiend.

Wat gebeurt er als ik eerst in aanmerking kom voor het CC Fotografielidmaatschap en daarna het niveau voor video-assets bereik?

Je ontvangt dan zowel het CC Fotografielidmaatschap als het CC Alle apps-lidmaatschap.

Opmerking: Als je het CC Alle apps-lidmaatschap inwisselt met dezelfde Adobe ID terwijl het Fotografielidmaatschap actief is, lopen beide lidmaatschappen parallel. Ze kunnen niet worden gecombineerd of gekoppeld. Je kunt overwegen te wachten tot het Fotografielidmaatschap is afgelopen voordat je het CC Alle apps-lidmaatschap inwisselt.

Wat gebeurt er als ik eerst in aanmerking kom voor CC Alle apps en daarna voor CC Fotografie?

Je krijgt alleen het CC Alle apps-lidmaatschap omdat de fotografie-applicaties deel uitmaken van het CC Alle apps-lidmaatschap.

Tellen mijn verkopen op Fotolia mee om in aanmerking te komen voor deze beloning?

Ja, als je een Adobe Stock-bijdrager bent, tellen verkopen op zowel Stock.adobe.com als Fotolia.com mee voor de beloning.

Ik ben een Fotolia-bijdrager. Hoe kom ik in aanmerking voor deze beloning?

Als je je account synchroniseert met Adobe Stock, wordt alle activiteit vanaf 1 januari 2018 meegeteld voor de beloning. Lees Informatie voor Fotolia-bijdragers als je wilt weten hoe je je account synchroniseert.

Hoe kan ik zien hoeveel bestanden zijn geaccepteerd of wat mijn inkomsten voor 2018 zijn?

Op het tabblad Inzichten in de bijdragersportal kun je je inkomsten voor de gewenste periode bekijken. Voer de huidige datum in het veld Van in en stel het veld Tot in op 1 januari 2018.

Als je wilt zien hoeveel bestanden zijn geaccepteerd, ga je naar het tabblad Portfolio en sorteer je op datum. Navigeer vervolgens naar de pagina met je eerste bestand uit 2018. We geven altijd 100 miniaturen per pagina weer, dus als je vanaf 2018 meer dan 3 pagina's met inhoud hebt, kom je in aanmerking voor de CC-beloning.

Mijn beloning gebruiken

Ik kom in aanmerking voor de beloning. Hoe lang duurt het voordat ik een inwisselingscode krijg?

Houd er rekening mee dat het 6-8 weken kan duren voordat je je Creative Cloud-lidmaatschap ontvangt. Het lidmaatschap wordt verzonden in de vorm een inwisselingscode in een e-mail.

Ik word gevraagd mijn creditcardgegevens in te voeren wanneer ik de code inwissel. Moet ik iets betalen?

Er wordt momenteel niets in rekening gebracht en je kunt deze stap overslaan door Later herinneren te selecteren. Als je Algemene voorwaarden accepteren selecteert en een creditcard invoert, ontvangt je aan het einde van de periode van het CC-beloningslidmaatschap een bericht dat je lidmaatschap automatisch wordt verlengd en dat het normale maandelijkse tarief in rekening wordt gebracht. Voorwaarden en prijzen worden weergegeven op het moment van verlenging.

Hoe download ik de Creative Cloud-apps?

Volg de instructies op het scherm of de instructies in dit document.

Ik heb het CC Fotografielidmaatschap of CC Alle apps-lidmaatschap al. Als ik in aanmerking kom voor de beloning, hoe is dit dan van invloed op mijn bestaande lidmaatschap?

Voor bijdragers die wonen in de Verenigde Staten, Canada (behalve Québec), Frankrijk, Denemarken, Duitsland, IJsland, Ierland, Oostenrijk, België, Finland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS), Letland, Litouwen, Estland, Roemenië, Bulgarije, de Tsjechische Republiek, Hongarije, Servië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Slovenië, Macedonië, Griekenland, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika of Mexico:

Als je exact hetzelfde lidmaatschap hebt als het lidmaatschap dat je als beloning ontvangt (CC Fotografielidmaatschap met 20 GB opslagruimte of CC Alle apps-lidmaatschap) en je de code inwisselt met dezelfde Adobe ID: op het moment dat je de code inwisselt met dezelfde Adobe ID, wordt de facturering 12 maanden opgeschort als je een jaarlidmaatschap hebt dat maandelijks wordt gefactureerd. Als je het volledige jaar vooraf hebt betaald, begint het jaar van je CC-beloningslidmaatschap zodra het vooruitbetaalde jaar is verstreken.

Voor bijdragers die wonen in de Russische Federatie, Oekraïne (met uitzondering van de Autonome Republiek de Krim en de ATO-zone (Anti-Terrorist Operation)), Turkije, Israël, Hongkong S.A.R. van de Volksrepubliek China, India, Maleisië, de Filipijnen, Zuid-Korea, Singapore, Taiwan, Thailand, Argentinië, Columbia, Chili, Peru, Ecuador, Uruguay of Venezuela:

Als je exact hetzelfde lidmaatschap hebt als het lidmaatschap dat je als beloning ontvangt (CC Fotografielidmaatschap met 20 GB opslagruimte of CC Alle apps-lidmaatschap), moet je 30 dagen wachten nadat je huidige betaalde lidmaatschap is afgelopen voordat je de code voor je CC-beloningslidmaatschap van 12 maanden inwisselt.

Ik heb een CC-lidmaatschap dat verschilt van het lidmaatschap dat ik als beloning heb ontvangen. Wat gebeurt er als ik de code voor het CC Fotografielidmaatschap of CC Alle apps-lidmaatschap inwissel?

Als je al een ander actief lidmaatschap hebt en de code voor CC Fotografie of Alle apps inwisselt met dezelfde Adobe ID, wordt er een apart parallel lidmaatschap aangemaakt. 

In sommige gevallen kun je beter wachter totdat je huidige lidmaatschap is afgelopen of het lidmaatschap cadeau doen aan een vriend of familielid. Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan de software door te verkopen.

Hier zijn enkele voorbeeldscenario's.

Als je het volgende hebt:

  • Een lidmaatschap voor een losse app zoals Illustrator of InDesign: Als je het Fotografielidmaatschap inwisselt, krijg je toegang tot fotografie-apps zoals Lightroom CC en Photoshop CC en 20 GB extra opslagruimte. Je houdt toegang tot de losse app (bijvoorbeeld Illustrator of InDesign).
  • Het CC Alle apps-lidmaatschap en je krijgt het gratis Fotografielidmaatschap: Aangezien CC Alle apps ook de fotografie-apps omvat, kun je overwegen het Fotografielidmaatschap cadeau te doen aan een vriend of familielid. Je kunt ook wachten totdat het Alle apps-lidmaatschap is afgelopen en dan het Fotografielidmaatschap inwisselen.
  • Het Fotografielidmaatschap en je krijgt een gratis CC Alle apps-lidmaatschap: we raden je aan te wachten totdat het Fotografielidmaatschap is afgelopen voordat je het CC-lidmaatschap inwisselt.

Hoe lang heb ik de tijd om de code in te wisselen?

Je hebt tot 31 juli 2021 de tijd om de code in te wisselen.

Ik heb meer vragen

Ik heb vragen over mijn bijdragersaccount. Met wie moet ik contact opnemen?

Zoek de koppeling Contact opnemen onderaan in de bijdragersportal of schrijf ons hier.

Ik heb vragen over het gebruik van CC-apps. Kan ik dezelfde koppeling gebruiken als hierboven?

Nee. Ga naar het Help Center om contact op te nemen met de juiste afdeling.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid