Wanneer je je eerste app downloadt, wordt de Creative Cloud desktop-applicatie (waarmee je toekomstige downloads gaat beheren) tegelijkertijd geïnstalleerd.

Je eerste Creative Cloud-app downloaden

1. Open de Creative Cloud-website. (Meld je aan als je daarom wordt gevraagd.)

Navigeren naar de Creative Cloud-website
  2. Klik op Downloaden naast de app die je wilt downloaden. De app wordt gedownload.

Ben je op zoek naar mobiele apps? Klik op de tab Mobiele apps boven aan de pagina.

3. Op de desktop dubbelklik je op het gedownloade bestand om het installatieprogramma te starten.

macOS: De naam van het gedownloade bestand is _Installer.dmg.

Windows: De naam van het gedownloade bestand is _Set-Up.exe.

4. Wanneer het installatieprogramma wordt geopend, meld je je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord als je nog niet bent aangemeld.

5. Vul de korte vragenlijst in die op het scherm wordt weergegeven en klik op Doorgaan.

6. Klik op Installatie starten om de app te installeren.

Na de installatie wordt je app automatisch gestart.

Meer apps downloaden van de Creative Cloud-website

1. Open de Creative Cloud-website. (Meld je aan als je daarom wordt gevraagd.)

Navigeren naar de Creative Cloud-website
  2. Klik op Installeren naast de app die je wilt downloaden.

Ben je op zoek naar mobiele apps? Klik op de tab Mobiele apps boven aan de pagina.

Veelgestelde vragen

Zie Systeemvereisten | Creative Cloud voor de volledige systeemvereisten voor je Creative Cloud-app.

Je kunt de Creative Cloud desktop-app downloaden van de Creative Cloud-website.

Als je wilt voorkomen dat je foutberichten ziet die melden dat je nog steeds de proefversie gebruikt of dat je proefversie is verlopen, lees je Zorgen dat Creative Cloud na aanschaf niet meer aangeeft dat je de proefversie gebruikt

De nieuwste versies van Creative Cloud-apps ondersteunen sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.