We vinden het jammer dat u bij ons weggaat! Lees de voorwaarden van het Adobe-abonnement voordat u uw lidmaatschap annuleert.

Let op:

Als u uw abonnement op Adobe Stock annuleert, verliest u de toegang tot uw eventuele ongebruikte licenties.

Een zelfstandig Stock-abonnement annuleren

Ga als volgt te werk om een zelfstandig Stock-lidmaatschap te annuleren:

1. Meld u aan bij uw Adobe ID-account met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Opmerking:

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich opgaf voor uw lidmaatschap.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen.

amr-plans-nav-bar
  3. Klik onder Abonnementgegevens op Abonnement beheren voor het abonnement dat u wilt wijzigen.

Abonnement beheren

Ziet u een bericht waarin u wordt gevraagd of u uw betalingsgegevens wilt bijwerken?

Als de creditcard in uw account is verlopen of de account is stopgezet, kunt u uw lidmaatschap niet annuleren. In dit geval wordt een bericht weergegeven dat uw abonnement is verlopen en dat u uw betalingsgegevens moet bijwerken om het opnieuw te activeren. Klik op Betalingsgegevens bewerken en werk deze bij voordat u uw lidmaatschap annuleert.

4. Klik onder Betaling en abonnement op Abonnement annuleren.

Abonnement annuleren
  5. Selecteer in het bevestigingsvenster de reden voor annulering in de gegeven opties. Als u nog steeds wilt annuleren, klikt u op Doorgaan. Als u van gedachten verandert, klikt u op Mijn abonnement behouden.

Abonnement annuleren
  6. Op het volgende scherm kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te behouden, door te gaan met annuleren of te chatten met de klantenondersteuning.

7. Als u doorgaat met annuleren, ontvangt u een e-mailbevestiging. Als u weer een Stock-abonnement wilt aanschaffen, gaat u naar de pagina met Adobe Stock-abonnementen en meldt u zich aan met uw Adobe ID.

Adobe Stock verwijderen uit uw Creative Cloud-lidmaatschap

U kunt Stock uit uw Creative Cloud-lidmaatschap verwijderen door gewoon over te stappen op een ander abonnement.

1. Meld u aan bij uw Adobe ID-account met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Opmerking:

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich opgaf voor uw lidmaatschap.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen.

amr-plans-nav-bar
  3. Klik onder Abonnementgegevens op Abonnement beheren voor het abonnement dat u wilt wijzigen.

Abonnement beheren
  4. Klik onder Betaling en abonnement op Abonnement wijzigen.

Overstappen op ander abonnement
  5. Kies onder Creative Cloud Alle apps uw opslag- en factureringsopties. Klik vervolgens op Selecteren

Abonnement wijzigen
    Overstappen op dit abonnement
  6. Lees op de bevestigingspagina de voorwaarden van het abonnement en klik op Bevestigen.

Een lidmaatschap retourneren dat bij een wederverkoper is aangeschaft

Als u uw abonnement via een andere verkoper dan Adobe hebt verkregen, neemt u contact op met die verkoper voor hulp.