Kan Stock-tabblad niet zien in Creative Cloud-desktopapp

Oplossing 1: meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp en meld u opnieuw aan

• Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp en meld u opnieuw aan. Klik hier voor instructies.
  • Controleer of u het Adobe Stock-tabblad nu kunt zien.

Oplossing 2: installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp

• Download en installeer de nieuwste versie van de Adobe Creative Cloud-desktopapp via Creative Cloud voor desktop.
  • Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies op het scherm.

Oplossing 3: verwijder het OPM.db-bestand en meld u opnieuw aan

Verwijder het bestand OPM.db en meld u opnieuw aan bij de Creative Cloud-desktopapp met de Adobe ID die aan uw abonnement is gekoppeld.

Opmerking: als het probleem zich blijft voordoen, volgt u de hier genoemde suggesties.