Tips voor het oplossen van problemen en help

Basisbeginselen

Hoe download ik afbeeldingen van Adobe Stock?

Er zijn twee manieren om de afbeeldingen van de Adobestock te openen:

• Werken met Creative Cloud-bibliotheken
  • Afbeeldingen downloaden naar uw computer van de website van de Adobestock

Leer meer over elke downloadoptie en kom erachter welke bij u past.

Waarom wordt mijn Adobe Stock-afbeelding niet gedownload naar mijn computer?

Er kunnen een aantal zaken gebeuren om uw afbeelding te blijven downloaden.Probeer de volgende tips om problemen met downloaden op te lossen.

Kan ik Adobe Stock-afbeeldingen voor redactie of professionele doeleinden gebruiken?

De elementen van de Adobe Stock kunnen in een creatief project, zoals afdrukadvertenties, brochures, presentaties, posters boekomslagen in, reclamespotjes, websites en jaarrapporten worden gebruikt. Leer meer over het gebruik van Stock-elementen en Adobe Stock licentievoorwaarden.

Wat gebeurt er als ik dan meer of minder dan mijn maandelijkse limiet van de afbeeldinglicentie gebruik?

U kunt meer elementen van Adobe Stock aanschaffen als u uw maandelijkse limiet overschrijdt. Als u minder dan uw limiet gebruikt, worden de ongebruikte downloads naar de volgende maand verplaatst, zolang uw abonnement actief is. Meer informatie over het beheren van uw abonnement en licentielimieten.

Kan ik inhoud aan Adobe Stock verkopen?

Ja, u kunt een Contributor van Adobe Stock worden en geld verdienen met uw inhoud.

Als u 18 jaar of ouder bent, geweldige foto's, video's of vectorinhoud hebt (en de rechten hiervan hebt), kunt u een Contributor van Adobe Stock worden. Ga aan de slag met de Adobe Stock Contributor-website en upload uw eerste bestanden.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Wisselen van Adobe Stock-abonnement is heel eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Hoe kan ik mijn Adobe Stock-account beheren?

Leer alles wat u moet weten over het beheren van uw Adobe Stock-account met deze instructies voor het activeren, wijzigen, beheren en annuleren van uw lidmaatschap.

Hoe annuleer ik mijn Adobe Stock-abonnement?

U kunt uw Adobe Stock-abonnement op twee manieren annuleren:

Zorg ervoor u de begrippen van het Adobe-abonnement goed begrijpt voordat u een van beide opties kiest.

Community

Meedoen aan de conversatie.