Premiere Pro en After Effects worden niet afgesloten op macOS 10.12.6

Beschrijving

In sommige gevallen wordt de toepassing niet afgesloten wanneer u After Effects en Premiere Pro afsluit op macOS 10.12.6.

Een fout met 'draaiend wiel' wordt weergegeven.

Tussenoplossing

Als u dit probleem wilt oplossen, schakelt u over naar rendering met alleen software en sluit u de toepassing. Als het toepassingsproces niet stopt, moet u geforceerd afsluiten.