Kan Premiere Pro en After Effects niet sluiten op macOS 10.12.6

Probleem

Premiere Pro en After Effects worden niet afgesloten op macOS 10.12.6

Beschrijving

In sommige gevallen wordt de toepassing niet afgesloten wanneer u After Effects en Premiere Pro afsluit op macOS 10.12.6.

Een fout met 'draaiend wiel' wordt weergegeven.

Tussenoplossing

Als u dit probleem wilt oplossen, schakelt u over naar rendering met alleen software en sluit u de toepassing. Als het toepassingsproces niet stopt, moet u geforceerd afsluiten.