Denne artikel giver et overblik over Document Cloud-tjenester og -lagring i forbindelse med Acrobat DC-software i flere sprogversioner.

PDF-tjenester og Adobe Sign

Følgende serviceydelser lader dig udføre vigtige PDF opgaver ved hjælp af en webbrowser eller mobil enhed og øge funktionaliteten af Acrobat DC desktop software:

• Opret PDF: Konverter dokumenter og billeder til PDF-filer (web og mobil)
  • Eksportér PDF: Gør PDF'er redigerbare i Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller RTF-filer (web og mobil)
  • Rediger PDF: Tilføj eller rediger tekst i en PDF (kun iPad med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF: Omarranger, slet eller roter sider i en PDF (web og mobil kun med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF: Kombiner flere filer i en enkelt PDF (kun på nettet)
  • Send og spor: Send, spor, og bekræft levering af dokumenter elektronisk i stedet for at bruge fax eller natlige tjenester (denne service understøtter desktop, web og mobil funktionalitet)
  • Send til underskrift: Send dokumenter til underskrift og derefter spor, håndter og gem dem online (denne server understøtter desktop, web og mobil funktionalitet)
  • Udfyld og underskriv: Udfyld og underskriv formularer hurtigt med øjeblikkelig adgang til din personlige samling til autoudfyldning (denne service understøtter desktop, web og mobil funktionalitet)

Lagerforbindelser

• Adobe Document Cloud: Opbevar og få adgang til filer online med 2 GB gratis lagerplads eller få 100 GB med et Acrobat DC abonnement.
  • Adobe Creative Cloud: Opbevar og få adgang til filer online som en del af et Adobe Creative Cloud-abonnement. Du kan få flere oplysninger i Fillagring og kvote.

Udvalgte tjenester på tværs af sprog

Her følger en komplet liste over udvalgte flersprogede tjenester.

Sprog

Opret, eksportér, rediger, organiser eller kombiner PDF-filer

Send og spor

Send til underskrift

Udfyld og underskriv

Creative Cloud

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Hollandsk

Italiensk

Spansk

Portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk‡

o

o

Traditionelt kinesisk‡

o

o

Koreansk

o

o

Tjekkisk

o

o

Ungarsk

o

o

Polsk

o

o

Russisk

o

o

Ukrainsk

o

o

Tyrkisk

o

o

Slovakisk

o

o

Slovensk

o

o

Stationære versioner af programmet anvender det angivne sprog. Brugere af online- og mobilversioner kan vælge imellem de tilgængelige sprog.

† Det er kun medlemmer, der har adgang til Adobe Creative Cloud-lageret. Kun brugere i Nord-, Central- og Sydamerika samt Caribien kan få adgang via Acrobat.

‡ Document Cloud-tjenester og -stik kan ikke anvendes af brugere i Kina.