Det grundlæggende

Hvad er Adobe Document Cloud?

Adobe Document Cloud er en komplet portefølje af sikre, digitale dokumentløsninger, der fremmer forretningen og skaber bedre kundeoplevelser ved at gøre manuelle papirbaserede processer 100 % digitale. Det omfatter Acrobat DC og Adobe Sign samt web- og mobilapps, der virker alene eller kan integreres i dine eksisterende dokumentprocesser, produktivitetsapps og forretningssystemer. Se videoen.

Hvad omfatter Adobe Document Cloud?

Adobe Document Cloud indeholder:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC er den nyeste version af PDF-software efter Acrobat XI. Det er den komplette PDF-løsning til at arbejde overalt. Den anvendes sammen med Document Cloud-tjenester for at sikre en ensartet onlineprofil og en personlig dokumentcentral, så du kan oprette, redigere, underskrive, sende og spore PDF-dokumenter overalt – på pc'en, mobilenheden eller nettet.

Adobe Sign

Adobe Sign er en cloudbaseret e-signaturtjeneste, der gør det muligt at udskifte papir og blæk med en fuldautomatisk, digital underskrivelsesproces. Så kan du nemt sende, underskrive, spore og administrere signaturprocesser i browseren eller på en mobilenhed. Og du kan bruge nøgleklare integrationer og API'er til at inkludere arbejdsforløb med e-signaturer i dine virksomhedsapps og SOR'er.

Mobil- og webapps

Tag dine værktøjer med dig, når du skifter mellem stationær, web og mobilenheder, og fortsæt i den formular eller det dokument, hvor du slap. Document Cloud-onlinetjenester arbejder i baggrunden for at give dig de værktøjer, du har brug for, lige ved hånden. Med Adobe Acrobat Reader-mobilappen kan du oprette, redigere, kommentere og underskrive PDF-filer direkte på din telefon eller tablet. Og med Adobe Document Cloud-webapps kan du arbejde med PDF-filer og administrere e-signaturprocesser fra en browser på en hvilken som helst computer.

Hvilket problem løser Adobe Document Cloud?

80 % af alle virksomheder kæmper stadig med papirbaserede processer, der er langsomme, fejlfyldte og fragmenterede. De langsomme processer påvirker ikke kun vigtige forretningsfunktioner, men – i en digital, mobil verden – underminerer de kundernes engagement og virksomhedernes konkurrencedygtighed. Adobe Document Cloud hjælper private og organisationer med at arbejde hurtigere ved at digitalisere arbejdet og effektivisere dokumentprocesser, så omsætningen øges, fejl og risici reduceres, og produktiviteten forbedres. Læs IDC-hvidbog: Løser dokumentafbrydelsen.

Hvilke produkter og tjenester indgår i Adobe Document Cloud?

Computerprodukter:

Mobilapps:

Webapps:

Hvordan er Adobe Sign anderledes end Adobe EchoSign eller Adobe Document Cloud eSign-tjenester?

Adobe Sign er det nye navn til både Adobe EchoSign og senere versioner som Adobe Document Cloud eSign-tjenester. For nuværende kunder er navnet den eneste ændring. Du kan stadig logge på, håndtere signaturer og administrere din implementering, helt som du altid har gjort det. Hvis du har tilpasset oplevelsen med din egen branding, vil der heller ikke være nogen ændringer på det område.

Hvordan passer Document Cloud sammen med Adobe Creative Cloud og Adobe Marketing Cloud?

Adobes førende markedsposition bygger på digitaliseringen af indhold lige fra optimering af aktiver med Adobe Marketing Cloud til fornyelse af virksomheders kreative udfoldelsesmuligheder med Adobe Creative Cloud. Adobe udvider denne førende position til også at omfatte dokumenter og retter den besværlige måde, de behandles på.

Acrobat DC med Adobe Document Cloud

Hvordan hjælper Adobe Document Cloud forretningsfolk?

Adobe Document Cloud hjælper medarbejdere med at udføre vigtigt dokumentarbejde hurtigere – med færre fejl, bedre sikkerhed og større effektivitet. Med muligheden for at arbejde på vigtige dokumenter overalt giver Acrobat DC med Document Cloud-tjenester en utroligt enkel brugergrænseflade, der virker ensartet på computere, mobilenheder og internettet – inklusive touch-kompatible enheder.

Her er et par eksempler på, hvad forretningsfolk kan bruge Acrobat DC og Document Cloud til:

• Arbejde overalt. Opret, rediger, kommenter og underskriv med den nye Acrobat Reader DC-mobilapp.
  • Redigere alt. Øjeblikkeligt redigere PDF-filer og scannede dokumenter lige så naturligt som enhver anden fil med revolutionerende ny billedteknologi.
  • Udskifte håndskrevne signaturer. Sende, spore, administrere og gemme underskrevne dokumenter med en indbygget e-signaturtjeneste.
  • Beskytte vigtige dokumenter. Forhindre andre i at kopiere eller redigere følsomme oplysninger i PDF-filer.
  • Eliminere dag til dag-leveringer med kuvert. Sende, spore og bekræfte levering af dokumenter elektronisk.

Få mere at vide i Acrobat DC FAQ.

Hvad kan jeg gøre med Adobe Document Cloud-tjenester, når jeg arbejder i Acrobat DC?

Adobe Document Cloud-tjenester virker med Acrobat DC til pc'er, internettet og mobilapps, så du altid er forbundet og kan arbejde effektivt overalt.

Med en tidsubegrænset licens til Acrobat DC kan du tilmelde dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester for at:

• Gemme og åbne filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagerplads.
  • Udfylde formularer hurtigere med direkte adgang til din personlige samling af autofuldførelse på computere, internettet og iOS-enheder.
  • Nemt sende og dele store filer med andre.

Med et abonnement på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC får du de gratis tjenester ovenfor, plus at du kan:

• Konvertere dokumenter og billeder til PDF-filer.
  • Kombinere flere filer til en enkelt PDF-fil (kun pc og internet).
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Bruge din mobilenheds kamera til at tage et billede af papirdokumenter og konvertere det til PDF.
  • Sende, spore, administrere og gemme underskrevne dokumenter med en indbygget e-signaturtjeneste.
  • Sende, spore og bekræfte levering af dokumenter elektronisk i stedet for med fax eller levering fra dag til dag (sporing ikke tilgængelig på mobilenheder).
  • Redigere PDF-filer på din iPad (kun Acrobat Pro DC).
  • Organisere sider fra din iOS- eller Android-enhed (kun Acrobat Pro DC).
  • Gem og tilgå filer online med 100 GB lagerplads.

Få mere at vide i Acrobat DC FAQ.

Hvad kan jeg bruge Adobe Document Cloud-tjenester til, når jeg arbejder i Acrobat Reader til mobilenheder?

Acrobat Reader-mobilappen gør det muligt for dig at arbejde med gratis Document Cloud-tjenester og åbner op for premiumtjenester, når du køber et abonnement. Få mere at vide i Acrobat Reader-mobilapp FAQ.

Hvordan hjælper Adobe Document Cloud enkeltpersoner, der bruger det gratis Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC er gratis og leverer fortsat branchens mest pålidelige oplevelse inden for visning af og interaktion med PDF-filer. Og hvis du tilmelder dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester nu, kan du:

• Gemme og åbne filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagerplads.
  • Arbejde med værktøjet Udfyld og underskriv, så du hurtigere kan udfylde formularer med øjeblikkelig adgang til din personlige samling med autofuldførelse på pc, internettet og iPads.
  • Nemt sende og dele store filer med andre.

Få mere at vide i Acrobat Reader DC FAQ.

Er jeg begrænset til at arbejde med Adobe Document Cloud-tjenester, hvis jeg køber Acrobat DC?

Nej. Acrobat DC-programmer kan bruges helt alene uden at benytte Adobe Document Cloud-tjenesterne. Læs Acrobat DC FAQ for at få mere at vide.

Adobe Sign

Hvordan hjælper Adobe Sign virksomheder?

80 % af alle virksomheder kæmper stadig med papirbaserede processer, der er langsomme, fejlfyldte og fragmenterede. Medarbejdere bruger utallige timer på at indhente godkendelse og håndskrevne underskrifter – og derefter udskrive, scanne, faxe eller maile dokumenterne til sidst. De følgende forsinkelser er frustrerende for både kunder, forretningspartnere og medarbejdere – og falder i sidste ende negativt tilbage på virksomhedens brand.  Adobe Sign hjælper virksomheder med at forvandle papirprocesser til 100 % digitale underskrivelsesforløb, der både er pålidelige og lovlige. Med Adobe Sign kan medarbejdere og organisationer:

• Indhente signaturer på minutter i stedet for dage – medarbejdere kan nemt anmode om signaturer fra andre, underskrive dokumenter og derefter spore og administrere hele processen elektronisk via en webbrowser eller en mobilapp.
  • Arbejde overalt og på enhver enhed – underskrivere klikker på et link for at underskrive dokumenter hvor og når som helst via en browser eller mobilenhed; der kræves ingen kontooprettelse eller download.
  • Føj til dine systemer og processer – integrer Adobe Sign i de systemer og programmer, du allerede bruger; den eneste ændring er hurtigere arbejdsforløb og nemmere indhentning af signaturer.
  • Lovmæssig og sikkerhedsmæssig overholdelse – Adobe Sign leverer det højeste niveau af sikkerhed, tilgængelighed og lovmæssig overholdelse; vi er verdens mest pålidelige leder inden for sikre digitale dokumenter og unikke digitale oplevelser.

Få mere at vide i Adobe Sign FAQ.

Hjælper Adobe Sign mobile ansatte?

Ja. Adobe Sign-mobilappen er en gratis app til Android- og iOS-enheder, der virker som en mobil partner til Adobe Sign-webprogrammet. Med Adobe Sign til mobilenheder kan du udføre forretningstransaktioner på farten. Med den kan du sende, underskrive, spore og administrere underskrevne dokumenter fra din iOS- eller Android-enhed. Den er også det ideelle værktøj til indsamling af e-signaturer personligt fra en klient eller kunde. På iOS-enheder kan du endda underskrive dokumenter offline. Adobe Sign-mobilappen synkroniseres automatisk, når du kommer online igen.

Hvilke forretningssystemer kan Adobe Sign integreres med?

Adobe Sign-tjenester kan integreres problemfrit med flere forskellige forretningsprogrammer og -systemer.

• Nøglefærdige integrationer er tilgængelige til førende forretningssystemer som f.eks. Salesforce, Apttus, Ariba, Microsoft SharePoint og mange flere.
  • Adobe Sign kan føjes til din virksomheds forretningsprogrammer eller websteder ved hjælp af et omfattende sæt REST- eller SOAP-baserede API'er - Besøg Developer Center.
  • Adobe Sign virker med populære forretningsprogrammer som Box, Dropbox, Google Drev, Adobe Connect og Adobe Experience Manager Forms.

Sådan anskaffes Adobe Document Cloud-produkter og -tjenester

Hvordan køber jeg Adobe Acrobat DC med Document Cloud-tjenester?

Adobe Acrobat DC kan købes i Adobe store eller via Adobe-autoriserede forhandlere.

Hvordan køber jeg Adobe Sign?

Adobe Sign kan købes på følgende måder:

Adobe Signs primære abonnementer:

• Individual – indhent signaturer og spor svar i realtid
  • Business – tilpas og optimer i forhold til din virksomhed
  • Enterprise – integrer e-signaturer direkte i dine forretningssystemer

Populære Adobe-abonnementer:

Adobe Sign Individual-abonnementet er inkluderet i følgende. Se efter værktøjer med navnet "Send til underskrivelse" for at bruge Adobe Sign-funktioner i disse programmer.

Adobe Document Cloud-abonnementer:

Køb af følgende volumenlicenser er tilgængeligt direkte fra Adobe og gør det muligt at administrere navngivne brugere via Adobe Admin Console.

Kontakt Adobe Enterprise-salg.

Hvordan får jeg Document Cloud til brug med gratis Acrobat Reader DC og mobilapps?

Tilmeld dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC eller Acrobat DC med dit Adobe ID, vises Document Cloud-tjenesterne i din app.

Kan jeg få Acrobat DC, hvis jeg er Creative Cloud-medlem?

Ja. Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester er tilgængelig via Adobe Creative Cloud, hvor der er adgang til de nyeste versioner af Creative-programmer på medlemskabsbasis.

Hvilken version af Acrobat DC er tilgængelig i Adobe Creative Cloud All Apps?

Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester følger med disse abonnementer til private: Creative Cloud for Individuals All Apps, Creative Cloud for teams All Apps og Creative Cloud for Students and Teachers All Apps.

Adobe Document Cloud til virksomheder – der indeholder Acrobat Pro DC med tjenester – er inkluderet i disse virksomhedsabonnementer: Creative Cloud for enterprise All Apps og Creative Cloud for Schools and Universities All Apps. Creative Cloud All Apps-abonnementer indeholder ikke Adobe Sign til virksomheder, der sælges separat.

Er der en prøveversion af Acrobat DC?

Ja, du kan downloade en prøveversion af Acrobat Pro DC til Windows eller Mac.

Findes der en prøveversion af Adobe Sign?

Ja, du kan downloade en prøveversion af Adobe Sign, der virker i din webbrowser.

Hvad hvis jeg vil annullere mit abonnement?

Abonnementer, der er købt i Adobe-butikken og annulleres i løbet af de første 14 dage, kan refunderes for det fulde beløb. Efter 14 dage gælder der annulleringspolitikker.

Du kan annullere et forudbetalt ellermånedsbetaltårsabonnement ved at kontakte Kundesupport. Hvis du vil annullere et månedsbaseret medlemskab, skal du gå til siden Administrer konto eller kontakte Kundesupport.

Hvad sker der med mit lager, hvis jeg annullerer mit abonnement på Adobe Document Cloud-produktet eller -tjenesten?

Når dit abonnement udløber, mister du adgang til betalte computerfunktioner og betalte onlinetjenester. Din 100 GB lagerkvote reduceres til 2 GB. Ethvert dokument, der sendes til underskrivelse, bevares og forbliver tilgængeligt.

Sikkerhed og overholdelse

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er din digitale sikkerhed vores topprioritet. Branchespecifikke sikkerhedspraksisser er en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det er relateret til identitetshåndtering, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document branchespecifikke sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data og personlige oplysninger. Få flere oplysninger om vores sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud på www.adobe.com/dk/security.

Er e-underskrivelse lovligt?

Ja. Elektroniske signaturer er juridisk bindende i stort set alle industrialiserede lande, og selv mindre udviklede lande begynder at vedtage love om e-signaturer. I 2000 vedtog USA ESIGN Act, der gjorde e-signaturer lovlige til stort set al slags brug. I 1999 indførte EU et direktiv for elektroniske signaturer, som medlemslande brugte som fundament for landespecifikke love. Og EU's bestemmelse om elektronisk identifikation og tillidstjenester (eIDAS) træder efter planen i kraft juli 2016, så der oprettes én enkelt standardiseret bestemmelse for alle 28 medlemslande. Andre lande har også vedtaget lignende love. Få mere at vide ved at læse Global guide til lov om elektroniske signaturer.