Det grundlæggende

Adobe Document Cloud er verdens førende PDF- og e-signaturløsning, der er integreret på tværs af pc, mobil og web. Det muliggør komplette, pålidelige og automatiserede workflows for digitale dokumenter og signaturer for at optimere virksomheders produktivitet og skabe positive kundeoplevelser. Det indeholder Adobe Acrobat Pro DC-, Adobe Sign- og Document Cloud-apps og -tjenester, der virker separat eller kan integreres med dine eksisterende apps, processer og systemer.

Adobe Document Cloud indeholder:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC er den nyeste PDF-software, der fås som abonnement. Det er den komplette PDF-løsning til at arbejde overalt. Den anvendes sammen med Document Cloud-tjenester for at sikre en ensartet onlineprofil og en personlig dokumentcentral, så du kan oprette, redigere, underskrive, sende og spore PDF-dokumenter overalt – på pc'en, mobilenheden eller nettet.

Adobe Sign

Adobe Sign er en cloudbaseret e-signaturtjeneste, der gør det muligt at udskifte papir og blæk med en fuldautomatisk, digital underskrivelsesproces. Så kan du nemt sende, underskrive, spore og administrere signaturprocesser i browseren eller på en mobilenhed. Og du kan bruge nøgleklare integrationer og API'er til at inkludere workflows med e-signaturer i Microsoft Office 365 samt dine virksomhedsapps og SOR'er.

Document Cloud-apps og -tjenester

Adobe Acrobat-mobilapps – Adobe Acrobat Reader og Adobe Scan – hjælper dig med at gøre mere, uanset hvor du er. Med Adobe Document Cloud synkroniseres filer på din konto, så du kan forbliver forbundet og få realtidsaktivitet på delte dokumenter, uanset hvor du er.

Computerprodukter:

Document Cloud-apps og -tjenester

Adobe er den eneste virksomhed, der kan give dig alt, du skal bruge for at designe og levere enestående oplevelser. Vores cloudløsninger giver vores kunder mulighed for at arbejde på tværs af indholdsworkflowet lige fra inspiration til udarbejdelse og levering, til administration og måling.

Acrobat DC med Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud hjælper forretningsfolk med at udføre vigtigt arbejde med færre fejl, bedre sikkerhed og større effektivitet. Acrobat DC med Document Cloud-tjenester giver alle i din organisation mulighed for at være lige så produktive på farten, som de er på kontoret. Acrobat DC er bygget til nutidens verden med cloud og mange enheder, så brugere kan tilgå filer og essentielle PDF-værktøjer på deres pc, mobilenhed eller webbrowser og arbejde overalt.

Her er et par eksempler på, hvad forretningsfolk kan bruge Acrobat DC og Document Cloud til:

• Arbejde overalt. Oprette, redigere, kommentere og underskrive med den nye Acrobat Reader DC-mobilapp.
  • Redigere alt. Omgående redigere PDF'er på tværs af pc og mobilapps og scannede dokumenter på pc så naturligt som nogen anden fil med revolutionerende ny billedteknologi.
  • Udskifte håndskrevne signaturer. Sende, spore, administrere og gemme underskrevne dokumenter med en indbygget e-signaturtjeneste.
  • Beskytte vigtige dokumenter. Forhindre andre i at kopiere eller redigere følsomme oplysninger i PDF-filer.
  • Eliminere dag til dag-leveringer med kuvert. Del PDF'er som links, spor og bekræft levering af dokumenter elektronisk.

Få mere at vide i Acrobat DC FAQ.

Adobe Document Cloud-tjenester virker med Acrobat DC til pc'er, internettet og mobilapps, så du altid er forbundet og kan arbejde effektivt overalt.

Med et abonnement på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC kan du:

• Konvertere dokumenter og billeder til PDF-filer.
  • Kombinere flere filer til en enkelt PDF-fil (kun pc og internet).
  • Simplificere og fremskynde dokumentgennemgange med den nye Document Cloud-gennemgangstjeneste. Sende et link for at indsamle alles kommentarer i en enkelt PDF-fil online og følge statussen.
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Bruge din mobilenheds kamera til at tage et billede af papirdokumenter og konvertere det til PDF.
  • Sende, spore, administrere og gemme underskrevne dokumenter med en indbygget e-signaturtjeneste.
  • Sende, spore og bekræfte levering af dokumenter elektronisk i stedet for med fax eller levering fra dag til dag (sporing ikke tilgængelig på mobilenheder).
  • Redigere PDF-filer på din iPad (kun Acrobat Pro DC).
  • Organisere sider fra din iOS- eller Android-enhed (kun Acrobat Pro DC).
  • Gemme og tilgå filer online med 100 GB lagerplads.

Få mere at vide i Acrobat DC FAQ.

Acrobat Reader-mobilappen gør det muligt for dig at arbejde med gratis Document Cloud-tjenester og åbner op for premiumtjenester, når du køber et abonnement. Få mere at vide i Acrobat Reader-mobilapp FAQ.

Acrobat Reader DC er gratis og leverer fortsat branchens mest pålidelige oplevelse inden for visning af og interaktion med PDF-filer. Og hvis du tilmelder dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester nu, kan du:

• Gemme og åbne filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagerplads.
  • Arbejde med værktøjet Udfyld og underskriv, så du hurtigere kan udfylde formularer med øjeblikkelig adgang til din personlige samling med autofuldførelse på pc, internettet og iPads.
  • Nemt sende og dele store filer med andre.

Få mere at vide i Acrobat Reader DC FAQ.

Nej. Acrobat DC-programmer kan bruges helt alene uden at benytte Adobe Document Cloud-tjenesterne. Læs Acrobat DC FAQ for at få mere at vide.

Adobe Sign

80 % af alle virksomheder kæmper stadig med papirbaserede processer, der er langsomme, fejlfyldte og fragmenterede. Medarbejdere bruger utallige timer på at indhente godkendelse og håndskrevne underskrifter – og derefter udskrive, scanne, faxe eller maile dokumenterne til sidst. De følgende forsinkelser er frustrerende for både kunder, forretningspartnere og medarbejdere – og falder i sidste ende negativt tilbage på virksomhedens brand.  Adobe Sign hjælper virksomheder med at forvandle papirprocesser til 100 % digitale underskrivelsesforløb, der både er pålidelige og lovlige. Med Adobe Sign kan medarbejdere og organisationer:

• Indhente signaturer på minutter i stedet for dage – medarbejdere kan nemt anmode om signaturer fra andre, underskrive dokumenter og derefter spore og administrere hele processen elektronisk via en webbrowser eller en mobilapp.
  • Arbejde overalt og på enhver enhed – underskrivere klikker på et link for at underskrive dokumenter hvor og når som helst via en browser eller mobilenhed; der kræves ingen kontooprettelse eller download.
  • Føj til dine systemer og processer – integrer Adobe Sign i de systemer og programmer, du allerede bruger; den eneste ændring er hurtigere arbejdsforløb og nemmere indhentning af signaturer.
  • Lovmæssig og sikkerhedsmæssig overholdelse – Adobe Sign leverer det højeste niveau af sikkerhed, tilgængelighed og lovmæssig overholdelse; vi er verdens mest pålidelige leder inden for sikre digitale dokumenter og unikke digitale oplevelser.

Få mere at vide i Adobe Sign FAQ.

Ja. Adobe Sign-mobilappen er en gratis app til Android- og iOS-enheder, der virker som en mobil partner til Adobe Sign-webprogrammet. Med Adobe Sign til mobilenheder kan du udføre forretningstransaktioner på farten. Med den kan du sende, underskrive, spore og administrere underskrevne dokumenter fra din iOS- eller Android-enhed. Den er også det ideelle værktøj til indsamling af e-signaturer personligt fra en klient eller kunde. På iOS-enheder kan du endda underskrive dokumenter offline. Adobe Sign-mobilappen synkroniseres automatisk, når du kommer online igen.

Adobe Sign kan integreres problemfrit med flere forskellige forretningsprogrammer og -systemer.

• Nøgleklare integrationer er tilgængelig til førende forretningssystemer, inkl. Microsoft SharePoint, Dynamics og Office 365, Salesforce, Workday, Nintex, Apttus,iCertis, ServiceNow og mange flere.
  • Adobe Sign kan føjes til din virksomheds forretningsprogrammer eller websteder ved hjælp af et omfattende sæt af REST API'er. Besøg Developer Center.
  • Adobe Sign virker med populære forretningsprogrammer som Box, Dropbox, Google Drev, Adobe Connect og Adobe Experience Manager Forms.

Sådan anskaffes Adobe Document Cloud-produkter og -tjenester

Adobe Acrobat DC kan købes i Adobe store eller via Adobe-autoriserede forhandlere.

Adobe Sign kan købes på følgende måder:

Adobe Signs primære abonnementer:

• Individual – indhent signaturer og spor svar i realtid
  • Small Business – føj e-signaturer til din lille virksomhed.
  • Business – tilpas og optimer i forhold til din virksomhed
  • Enterprise – integrer e-signaturer direkte i dine forretningssystemer

Populære Adobe-abonnementer:

Adobe Sign har værktøjer, der lader brugere anmode om e-signaturer fra andre i disse programmer:

Adobe Document Cloud-abonnementer:

Køb af følgende volumenlicenser er tilgængeligt direkte fra Adobe og gør det muligt at administrere navngivne brugere via Adobe Admin Console.

Kontakt Adobe Enterprise-salg.

Tilmeld dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC eller Acrobat DC med dit Adobe ID, vises Document Cloud-tjenesterne i din app.

Ja. Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester er tilgængelig via Adobe Creative Cloud, hvor der er adgang til de nyeste versioner af Creative-programmer på medlemskabsbasis.

Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjenester følger med disse abonnementer til private: Creative Cloud for Individuals All Apps, Creative Cloud for teams All Apps og Creative Cloud for Students and Teachers All Apps.

Adobe Document Cloud til virksomheder – der indeholder Acrobat Pro DC med tjenester – er inkluderet i disse virksomhedsabonnementer: Creative Cloud for enterprise All Apps og Creative Cloud for Schools and Universities All Apps. Creative Cloud All Apps-abonnementer indeholder ikke Adobe Sign til virksomheder, der sælges separat.

Ja, du kan downloade en prøveversion af Acrobat Pro DC til Windows eller Mac.

Ja, du kan downloade en prøveversion af Adobe Sign, der virker i din webbrowser.

Abonnementer, der er købt i Adobe-butikken og annulleres i løbet af de første 14 dage, kan refunderes for det fulde beløb. Efter 14 dage gælder der annulleringspolitikker.

Du kan annullere et forudbetalt ellermånedsbetaltårsabonnement ved at kontakte Kundesupport. Hvis du vil annullere et månedsbaseret medlemskab, skal du gå til siden Administrer konto eller kontakte Kundesupport.

Når dit abonnement udløber, mister du adgang til betalte computerfunktioner og betalte onlinetjenester. Din 100 GB lagerkvote reduceres til 2 GB. Ethvert dokument, der sendes til underskrivelse, bevares og forbliver tilgængeligt.

Sikkerhed og overholdelse

Ja. Hos Adobe er din digitale sikkerhed vores topprioritet. Branchespecifikke sikkerhedspraksisser er en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det er relateret til identitetshåndtering, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document branchespecifikke sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data og personlige oplysninger. Få flere oplysninger om vores sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud på www.adobe.com/dk/security.

Ja. Elektroniske signautrer er juridisk gyldige og bindende i næsten alle industrilande i verden, og selv mindre udviklede lande begynder at indføre love om e-signaturer. I 2000 vedtog USA ESIGN Act, der gjorde e-signaturer lovlige til stort set al slags brug. I EU trådte Electronic Identification and Trust Services Regulation (eIDAS) i kraft i juli 2016. Andre lande har også vedtaget lignende love. Få mere at vide på vores side Elektroniske signaturer er lovlige.