D. 28. juli 2015ophørte FormsCentral officielt.

Hvis du er interesseret i en mobilklar formularløsning til foretagender fra Adobe, kan du se Adobe Experience Manager Forms Eller hvis du er interesseret i at oprette og styre udfyldelige PDF-formularer, kan du lære mere om formularer i Adobe Acrobat DC.

Lær mere herunder om at finde en erstatning for FormsCentral.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad var Adobe FormsCentral?

Adobe FormsCentral var en enkel tjeneste til webformularer.

Hvornår ophørte FormsCentral?

Tjenesten Adobe FormsCentral ophørte den 28. juli 2015.

Jeg bruger webformularer. Hvad er mine alternativer, når jeg skal finde en ny tjeneste?

Der findes flere programmer til formularer, som har funktioner lignende dem i Adobe FormsCentral. Populære tjenester omfatter Formstack, JotForm, Survey Monkey og WuFoo. Derudover tilbyder Adobe en formularløsning med Adobe Experience Manager Forms.

Jeg bruger PDF-formularer. Hvad er mine alternativer?

Du kan bruge Adobe Acrobat til at konvertere eksisterende dokumenter eller scannede filer til PDF-formularer, der kan udfyldes. Det er muligt at indsamle oplysninger til formularen automatisk og opstille dem i en tabel. Du kan dernæst eksportere dataene til regneark for yderligere analyse eller for at oprette diagrammer til opsummerende rapporter. Flere oplysninger om Adobe Acrobat DC og formularer, der kan udfyldes.

Hvor længe kan jeg blive ved med at bruge computerprogrammet FormsCentral sammen med Acrobat Pro XI?

Hvis du har Acrobat Pro XI, kan du bruge appen til at oprette og gemme nye PDF-formularer, men det er ikke muligt at indsamle oplysninger online. Når du opgraderer til den næste generation af Acrobat, bliver computerprogrammet FormsCentral afinstalleret fuldstændigt.

Er det stadig muligt at oprette formularer med Adobe?

Ja. Formularer er essentielle i mange forretningsprocesser, og Adobe tilbyder en bred vifte af softwareprodukter, som virksomheder kan bruge til elektronisk indsamling af data og integration af dem med back-end-forretningssystemer. Adobe Experience Manager Forms er Adobes bedste formularløsning. Experience Manager Forms tilbyder optimale formularer til foretagender og er ideelt til organisationer, der har mange formularer eller komplekse formularkrav. Herunder ansøgninger om lån/kreditkort, tilmelding til offentlige tjenester, forsikringer m.m. Adobe Acrobat DC er et andet eksempel. Med værktøjet Forbered formular i Acrobat kan du konvertere eksisterende formularer til PDF-filer, der kan udfyldes. Med gratis Adobe Acrobat Reader-software kan du konvertere filer til en formular, der kan udfyldes, gemmes og underskrives, uanset om det originale dokument er en scannet formular eller en enkel formular, der er oprettet i Microsoft Word, Excel eller et andet program.