Udskrivning og sammensætning af flere filer ved hjælp af Acrobat

Hvis du udskriver og sætter flere PDF-filer sammen, kan du automatisere et par trin i processen ved at aktivere følgende indstillinger i Acrobat:

• Automatisk angivelse af filtypenavne for at undgå at blive bedt om at bekræfte filnavnet hver gang.
  • Sletning af de oprindelige filer, efter at de er blevet sat sammen.

Sådan udskriver du flere PDF-filer på en gang

1. Åbn Enheder og printere i Windows:

1. Tryk Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.
    2. Skriv control printers i feltet Åbn, og klik på OK.
    Åbn kontrolpanelet Printere

Vinduet Enheder og printere vises.

2. Højreklik på Adobe PDF under Printere, og vælg Udskriftsindstillinger.

Dialogboksen Udskriftsindstillinger for Adobe PDF vises.

3. Gør følgende i dialogboksen:

1. Klik på rullelisten Outputmappe til Adobe PDF, og vælg Documents\*.pdf
      (Hvis du vil vælge en anden mappe, skal du klikke på knappen Gennemse, navigere til den ønskede mappe på listen og derefter klikke på OK.)
    2. Klik på rullelisten Erstat eksisterende PDF, og vælgAldrig
    3. Klik på OK.
    Indstillinger for Adobe PDF

Nu kan du bruge funktionen Udskriv som Adobe PDF fra alle programmer, f.eks. browsere eller MS Office-programmer, og gemme flere PDF-filer ad gangen.

Sådan sætter du flere PDF-filer sammen

1. Åbn Acrobat.

2. Vælg Værktøjer > Kombiner filer i Acrobat. Gør følgende:

1. Indlæs filer, der skal sættes sammen, fra en mappe – Klik på Tilføj filer, og gennemse derefter indholdet af mappen, og vælg de ønskede filer.
    2. Klik på Indstillinger på værktøjslinjen Kombiner filer.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Slet altid kildefiler efter kombination i dialogboksen Indstillinger, og klik påOK.
    4. Klik på Kombiner.
    Indstillinger for kombination af filer