Bridge CC fryser fast, når du starter appen efter at have opdateret til en nyere version, og du kan iagttage følgende adfærd:

• I panelet Filter vises meddelelsen om byggekriterier.
  • På statuslinjen i nederste venstre hjørne vises ikonet med et roterende hjul.

Berørt produktversion

Bridge CC 2018 version 8.0 og tidligere

Operativsystemer

Windows og macOS

Problemer med fastfrysning af Bridge CC
I Bridge CC vises meddelelsen om "byggekriterier" og et roterende hjul.

Årsag

Første gang du bruger Bridge CC efter at have opdateret til en nyere version, genereres der miniaturebilleder og forhåndsvisninger af alle filerne. Bridge ser ud til at være frosset fast, mens appen arbejder i baggrunden for at generere det nye indhold.

Løsning

Dette problem er blevet rettet i Bridge CC 2018 version 8.0.1.

For at løse dette problem skal du gøre et af følgende:

• Opdater til den nyeste version af Bridge. Vælg Hjælp > Opdateringer for at søge efter opdateringer i Bridge CC. Se Opdater Creative Cloud-apps for at vide, hvordan din app opdateres.
  • Hent den seneste version af Bridge. Du kan downloade den på http://www.adobe.com/products/bridge.html. Du skal bruge loginoplysningerne til dit Adobe ID for at fortsætte.

Løsning

1. Start Bridge CC.

2. Find den hovedmappe, som indeholder de fleste af dine filer (nedenfor kan du læse om, hvordan du udfører en testkørsel).

Når du har fundet hovedmappen, skal du højreklikke (Windows) eller Ctrl-klikke (Mac) på mappen og vælge Vis elementer fra undermapper i kontekstmenuen. Alternativt kan du også klikke på højrepilen () efter mappen og vælge muligheden Vis elementer fra undermapper.

Bemærk:

Før du udfører nedenstående trin i hovedmappen, skal du prøve på en lille mappe, der indeholder færre filer. Højreklik (Windows) eller Ctrl-klik (Mac) på en lille mappe i oversigten, og vælg Vis elementer fra undermapper i kontekstmenuen. Vent, indtil Bridge CC er færdig med at oprette forhåndsvisning og miniaturebilleder.

Udfør derefter trinene på hovedmappen som beskrevet nedenfor.

Muligheden Vis elementer fra undermapper
    Muligheden Vis elementer fra undermapper
  3. Vent, indtil Bridge CC viser meddelelsen om byggekriterier i panelet Filter, og det roterende hjul forsvinder på statuslinjen.

Problemet opstår, første gang du bruger en ny version af Bridge CC på din computer.

Det anbefales det at vente, indtil Bridge CC er helt færdig med at oprette forhåndsvisninger og miniaturebilleder, før du bruger computeren. Det afhænger af konfigurationen og datamængden, hvor lang til det tager.