Adobe Bridge går ned, når en billedfil åbnes i Camera Raw

Problem

Når du forsøger at åbne en billedfil direkte i Camera Raw (JPG, RAW etc.), åbnes billedet ikke i Camera Raw-vinduet, og Adobe Bridge går ned.

Fejlrapport
Adobe Bridge-fejlrapport

Operativsystem

Windows

Midlertidig løsning

Problemet kan løses ved at opdatere NVIDIA-driveren på følgende måde:

1. Fjern al NVIDIA-grafikdriversoftware manuelt fra computeren. Her er en videobeskrivelse af, hvordan du afinstallerer NVIDIA-driveren på computeren.

2. Genstart computeren.

3. Installer den nyeste version af Game Ready NVIDIA-drivere.

Bemærk:

Vigtigt: Grafikdriveren opdateres ikke ved at køre Windows Update. Gå ind på webstedet for producenten af grafikkortet for at finde driveropdateringerne.

Hvis problemet fortsætter, skal du gøre som følger:

1. Åbn Rediger > Camera Raw-indstillinger > Ydeevne.

2. Vælg Brug grafikprocessor i dialogboksen Ydeevne, og vælg indstillingen Fra.

Brug indstillingsmulighederne for grafikprocessoren
    Brug indstillingsmulighederne for grafikprocessoren