Kendte problemer i Bridge

Her kan du læse om de kendte problemer og begrænsninger i den nyeste version af Bridge.

November 2020-udgivelse (version 10.0)

• Gennemsigtighedsfunktionen er ikke konsistent i PSD-filerne i indholdspanelet og ændres tilfældigt ved skift af arbejdsområdet eller ændring af andre indstillinger.
  • Menuen Mærke fungerer ikke korrekt, når skalering i Windows ændres.
  • Afspilningsfunktionen er forkert justeret ved opløsning på 300 %.
  • Indholdet i visningspanelet skaleres ikke korrekt i forhold til den øvrige skalering.
  • Links til Adobe Bridge Hjælp og Adobe Bridge-supportcenter virker ikke.
  • Rensning af cachelageret via menuen Funktioner fungerer ikke.
  • Indstillingen Photoshop findes ikke i menuen Funktioner. Dette bliver rettet i Photoshop 2020-versionen.
  • Søgeudvidelsen i menuen Vindue fungerer ikke.
  • Smartsamling fungerer ikke i Bridge 10.0.
  • Bridge kan ikke installeres i Windows 7 64-bit.
  • Oprettelsesdato ændres til den aktuelle dato efter anvendelse af nøgleord på gif- og png-filer.

Oktober 2018-udgivelse (version 9.0)

Problem: Mærker, der blev anvendt i Bridge CC 2018 understøttes ikke i Bridge 2019. Imidlertid fungerer mærker fra Bridge CC 2017 korrekt i Bridge 2019.

Midlertidig løsning: Anvend mærkerne fra Bridge CC 2018 i Bridge 2019 igen.