Hvilke Creative Cloud-licensmuligheder er tilgængelige for skoler og universiteter?

Der er tre primære måder, som skoler og universiteter kan have licens på Creative Cloud på, alt afhængigt af installationskravene. Få mere at vide om Creative Clouds licensmuligheder til uddannelse.

Hvad er den bedste licensmulighed for en folkeskole eller et gymnasium eller et skoledistrikt?

Adobe Education Enterprise Agreement (EEA) forsyner folkeskoler og gymnasier med et licensprogram, der er let at administrere, og som giver de studerende og underviserne adgang til Creative Cloud-programmer. Valgfri pakker til Adobe Captivate, Presenter, Photoshop Elements og Premiere Elements er også tilgængelige.

Dette 1- eller 2-årige licensprogram sikrer en forudsigelig budgettering i en samlet aftale. Hvis der sammenlignes med standardpriser, vil de fleste folkeskoler og gymnasier, der har brug for omkring 15 eller flere computere til klasseundervisning, opdage, at en EEA-aftale er en billigere løsning end en Creative Cloud til uddannelse-plan, alt afhængigt af institutionens FTE (årsværk) for medarbejdere/undervisere. Få mere at vide om EEA ›

Hvad er en enhedslicens?

En enhedslicens til Creative Cloud til uddannelse er en licensløsning fra Adobe til klasseundervisning, der giver flere studerende mulighed for at bruge det samme, kreative program på en enkelt computer uden at skulle logge ind eller godkende licensejerskab. En enhedslicens kan bruges til en plan til en enkelt app eller alle apps. Onlinetjenester og lager er ikke omfattet.

Hvad er en navngiven brugerlicens?

Creative Cloud til uddannelse omfatter løsningen med en navngiven brugerlicens, hvor der tildeles en licens til den enkelte bruger i stedet for den enkelte enhed. En navngiven brugerlicens kan bruges til planen til alle apps eller en enkelt app, hver især med onlinetjenester, og kan også købes gennem Value Incentive Plan (VIP)-programmet. Hver navngiven brugerlicens omfatter to personlige, 30-minutters Adobe Expert Services-sessioner om året, og det er muligt at installere en ekstra kopi til den samme person på en personligt ejet enhed, så længe de ikke bruges samtidigt (også kaldet hjemmearbejdsrettigheder").

Hvilke programmer og tjenester er tilgængelige for kunder i Creative Cloud til uddannelse?

Programmer og tjenester varierer afhængigt af din Creative Cloud-licens. Se oversigt over uddannelseslicenser for at få en sammenligning af programmer og tjenester.

Hvad er Value Incentive Plan (VIP)?

Du kender muligvis Adobes CLP- og TLP-volumenprogrammer, der er tilgængelige som købslicenser til uophørlig software fra Adobe. VIP er et medlemsbaseret købsprogram, som kunderne tilmelder sig for at købe Creative Cloud til uddannelse. Med et VIP-medlemskab er der ikke nogen minimumskrav til køb af licenser. Det er let at administrere, hurtigt at installere, og der er automatisk overensstemmelse. Det er gratis at tilmelde sig VIP. Få mere at vide om VIP ›

Hvad er forskellen mellem installation af en navngiven brugerlicens og en enhedslicens i VIP?

Installation af enhedslicenser skal udføres via Creative Cloud Packager. Installation af navngivne brugerlicenser sker enten via Admin Console eller Creative Cloud Packager. Få mere at vide om Creative Cloud Packager ›

Er Creative Cloud til uddannelse egnet til institutionsbrug?

Hvis dit ønske er institutionsbrug tilpasset dine krav, kan du købe Creative Cloud til virksomheder via en Enterprise Term License Agreement (ETLA). Folkeskoler og gymnasier og juridiske enheder kan også købe Creative Cloud-apps via en Education Enterprise Agreement (EEA).

Hvad er en Enterprise Term License Agreement (ETLA)?

ETLA er et købeprogram til virksomheder. Få mere at vide om ETLA til uddannelse›

Hvor hostes Creative Cloud?

Creative Cloud hostes hos Amazon Web Services (AWS), herunder Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), i USA, EU og Asien og Stillehavsområdet. AWS tilbyder en pålidelig platform for softwaretjenester, der bruges af tusindvis af virksomheder om hele verden. AWS yder tjenester iht. best practices inden for sikkerhed og er underlagt branchegodkendte certificeringer og kontroller. Det betyder, at Creative Cloud-medlemmer drager fordel af Amazons vedvarende arbejde med sikkerhedsrutiner for lagrede oplysninger. Få mere at vide om AWS og sikkerhed ›

Kan nonprofit-kunder købe Creative Cloud med uddannelseslicenser?

Ja, nonprofit-kunder kan købe både navngivne brugerlicenser og enhedslicenser til Creative Cloud til uddannelse og kan muligvis også købe disse under ETLA. Kontakt din Adobe-sælger for at få flere oplysninger. Bemærk, at individuelle Creative Cloud-medlemskaber ikke kvalificerer sig til nonprofit-priser.

Hvordan kan studerende og undervisere købe Creative Cloud til personlig brug på deres egne computere?

Studerende og undervisere kan købe Creative Cloud med rabat. Se siden Planer for studerende og undervisere.