Installation af Creative Suite på macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) og macOS 10.14 (Mojave)

Creative Suite-programmer understøttes ikke på macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) og macOS 10.14 (Mojave). Derfor fungerer mange af Creative Suite-installationsprogrammerne muligvis ikke normalt på dem. Se oplysningerne herunder for tilgængelige rettelser for at installere Creative Suite-programmer under macOS 10.12-10.14.

Bemærk:

Du kan ikke installere Creative Suite-apps på macOS 10.15 (Catalina).

For en liste med systemkrav og afprøvede operativsystemer, se Systemkrav | Hovedsamling.

Creative Suite 6

For at installere Creative Suite 6-programmer:

1. Opsæt Disk-billedefilen til Creative Suite 6-programmet.

2. Åbn den anbragte DMG-fil.

3. Højreklik på Install.app, og vælg Vis indholdet af pakke i kontekstmenuen.

4. Naviger til Indhold > MacOS.

5. Dobbeltklik på den eksekverbare Unix-fil med navnet Installer.

Et terminalvindue åbner og starter installationsprogrammet. Du får muligheden for at installere i forsøgstilstand, anvende et serienummer eller bekræfte et Creative Cloud-medlemskab.

Creative Suite 5.5, 5 og 4

1. Aktivér diskbilledfilen til Creative Suite-programmet.

2. Åbn den aktiverede DMG-fil.

3. Højreklik på Install.app, og vælg Vis indholdet af pakke i kontekstmenuen.

Bemærk:

Creative Suite 4: Højreklik på Setup.app.

4. Naviger til Indhold > MacOS.

5. Træk den eksekverbare Unix-fil til Terminal.

Bemærk:

Vælg > Hjælpeprogrammer for at åbne Terminal-vinduet.

6. Tryk på Retur for at starte installationsprogrammet.