Creative Suite-programmerne understøttes ikke i macOS 10.12 (Sierra), og derfor fungerer mange af Creative Suite-installationsprogrammerne ikke normalt i macOS 10.12. Herunder findes der oplysninger om, hvordan du kan løse problemer med installation af Creative Suite-programmer i macOS 10.12.

For en liste med systemkrav og afprøvede operativsystemer, se Systemkrav | Hovedsamling.

Creative Suite 6

Medlemmer af Creative Cloud

Hvis du har et Creative Cloud Alle Apps-medlemskab, kan du installere Creative Suite 6-programmer fra Adobe Creative Cloud-desktop-app. Du kan vælge Creative Suite 6-versionen af Creative Cloud-apps under muligheden Forrige version. For udtømmende detaljer om installation af en tidligere version, se Download og installer Creative Cloud-apps.

Creative Suite 6 endeløs licens

For at installere Creative Suite 6-programmer:

1. Opsæt Disk-billedefilen til Creative Suite 6-programmet.

2. Åbn den anbragte DMG-fil.

3. Højreklik på Install.app, og vælg Vis indholdet af pakke i kontekstmenuen.

4. Naviger til Indhold > MacOS.

5. Dobbeltklik på den eksekverbare Unix-fil med navnet Installer.

Et terminalvindue åbner og starter installationsprogrammet. Du får muligheden for at installere i forsøgstilstand, anvende et serienummer eller bekræfte et Creative Cloud-medlemskab.

Creative Suite 5.5, 5 og 4

1. Aktivér diskbilledfilen til Creative Suite-programmet.

2. Åbn den aktiverede DMG-fil.

3. Højreklik på Install.app, og vælg Vis indholdet af pakke i kontekstmenuen.

Bemærk:

Creative Suite 4: Højreklik på Setup.app.

4. Naviger til Indhold > MacOS.

5. Træk den eksekverbare Unix-fil til Terminal.

Bemærk:

Vælg > Hjælpeprogrammer for at åbne Terminal-vinduet.

6. Tryk på Retur for at starte installationsprogrammet.