Som angivet i Adobes politik om supportophør tilbyder Adobe fem års produktsupport fra og med rådighedsdatoen for Adobe Reader og Adobe Acrobat. I overensstemmelse med denne politik ophørte understøttelsen af Adobe Acrobat 10.x og Adobe Reader 10.x den 15. november 2015.

Supportophør

Supportophør betyder, at Adobe ikke længere tilbyder teknisk support eller distribuerer kørselsfiler. Denne politik gælder for både produkt- og sikkerhedsopdateringer i alle produktudgaver eller produktversioner (lokale versioner, mindre opdateringer, operativsystemer, decimal-udgivelser og forbindelsesprodukter).

Kundeanbefalinger

Adobe anbefaler, at kunderne opdaterer til den nyeste version af Adobe Acrobat Reader DC og Adobe Acrobat DC. Ved at opdatere installationer til de seneste versioner får kunden gavn af de seneste forbedringer af funktioner og sikkerhedsforanstaltninger.

Under Sammenligning af versioner kan du se en liste over understøttede produkter og produktsammenligninger med Adobe Acrobat DC.

Yderligere ressourcer