Sådan henter du tidligere versioner af apps, der ikke er en del af et abonnement.

Sådan downloader du ældre apps købt fra Adobe

1. Log på din Adobe-konto.

2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden. (Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din adgangskode.)

Vælg Abonnementer på menulinjen på kontosiden.
  3. Klik på Ordreoversigt i venstre rude.

Vælg Ordreoversigt ude til venstre.
  4. Find den app, du ønsker at downloade, under Produkter, og klik på Downloads og serienumre.

Vælg Downloads og serienumre for den app, som du vil downloade.

Kan du ikke se din app eller dit abonnement i oversigten? Kontakt os for at få hjælp til at geninstallere din ældre app.

5. Klik på Download, og følg vejledningen på skærmen.

Klik på Download på skærmen Ordreoversigt for det valgte produkt.

Bemærk:

Vigtigt: Du bør sikkerhedskopiere den overførte software til en offline-lagerenhed, f.eks. en dvd eller et netværksdrev. Med en sikkerhedskopi har du stadig adgang til softwaren, selv om du ikke kan åbne den via Adobe.com.

Kan du ikke se din app eller dit abonnement?

Hvis du gerne vil geninstallere en ældre app men ikke kan se den i oversigten i din konto, skal du kontakte os.

Sådan downloader du ældre apps, der er købt andre steder

Hvis du har brug for at geninstallere en ældre app, som du har købt et andet sted end i en Adobe-butik, f.eks. fra Amazon, Best Buy eller Costco, skal du kontakte os