Du kan bruge start logfiler for at fejlfinde problemer med at starte Creative Csuite (CS) og Creative Cloud (CC) produkter. Alle CS og CC produkter er delte teknologier der håndterer EULA accept, aktivering, registrering, Adobe ID login samt processer vedrørende prøveversioner.

Logfiler

• PDApp.log – indeholder kommunikation mellem opstartskomponenterne.
  • Oobelib.log – indeholder de handlinger som du foretog i brugergrænsefladen under startprocessen.
  • Amt3.log – indeholder oplysninger relateret til licenser.

Logfilernes placeringer

Windows XP

• \Documents and Settings\<current user>\Lokal\Application Data\temp

Windows Vista, 7 eller 8

• \Brugere\<current user>\AppData\Lokal\temp

Mac OS

• amt3.log og oobelib.log: /tmp (til Creative Cloud produkter udgivet i 2013 og tidligere)
  • amt3.log og oobelib.log: /Users/<current user>/Library/Logs (til Creative Cloud produkter i 2014 og senere)
  • PDapp.log: /Users/<current user>/Library/Logs