Den følgende tabel beskriver, hvor du kan finde specifikke oplysninger om understøttelse af Adobe-programmer på 64 bit-operativsystemer.

Bemærk:Selvom det meste software i Adobe Creative Suite 5 har 32 bit som standard, kan disse programmer også køre på 64 bit-versioner af Windows. Undtagelserne er: Adobe Premiere Pro CS5 og After Effects CS5, som begge kun er til 64 bit. For at få et dybtgående overblik over bit-databehandling, kan du se denne /64_blog fra Scott Byer, softwarearkitekt for Adobe Photoshop.

Produkt Kompatibilitet
Acrobat Se de følgende TechNotes:
Acrobat 3D Acrobat 3D understøttes på 64 bit-Windows platforme iht.
systemkravene og kører som et 32 bit-program.
Flash Professional CC

Flash Professional CC er et 64 bit-program, og er kun understøttet på 64 bit-operativsystemer. Installation af Flash Professional CC er blokeret på 32 bit-operativsystemer.

Flash Professional CS6 understøttes på både 32 bit- og 64 bit-operativsystemer. Det kører dog i 32 bit-tilstand på 64 bit-systemer. Se Systemkrav.

Flash Player Se Understøttelse af Flash Player på 64 bit-operativsystemer.
Creative Suite 5 (inkluderer Flash Professional samt andre programmer) Se afsnittet "Adobe-understøttelse af 64 bit-operativsystemer" i /Adobe Creative Suite 5 Ofte stillede spørgsmål.
FrameMaker FrameMaker 9 blev afprøvet på Vista 64 bit, og der er ingen kendte problemer, der er specifikt relaterede til 64 bit-versioner af operativsystemet. FrameMaker 9 er ikke et 64 bit-program, og det kører i 32 bit-kompatibilitetstilstand i et 64 bit-Windows.
Photoshop Elements Photoshop Elements 8 kører i 32 bit-tilstand på 64 bit-systemer. Hvis du har kompatibilitetsproblemer med Windows Vista og tidligere versioner af Photoshop Elements, kan du se Photoshop Elements kompatibilitet med Windows Vista.
Premiere Elements Premiere Elements 8 kører i 32 bit-tilstand på 64 bit-systemer. Ved problemer med tidligere versioner, kan du se Premiere Elements kompatibilitet med Windows Vista.