Når du starter et CS3-produkt, Acrobat 8 eller Photoshop Elements 6 på Mac OS 10, vises en tom skærm i stedet for en registreringsskærm.
Fejlen "Registrering - Forbindelsesfejl" vises, når du prøver at registrere softwaren.

Registrering - Forbindelsesfejl

Løsning

Klik på Registrer aldrig, når du bliver spurgt.

Yderligere oplysninger

Registreringstjenesten blev lukket, da muligheden for at registrere softwareprodukter på http://www.adobe.com/ blev tilføjet.
Du kan få oplysninger om at finde og registrere Adobe-softwareprogrammer i Find mit serienummer.