Når du installerer Adobe CS4 eller CS5 Suite eller -produkt, indikerer dialogboksen Flere oplysninger eller installationslogfilen en af de følgende fejlkoder:

• Fejl 1401: Kunne ikke oprette nøgle \Software\Classes\.tif\OpenWithList\Illustrator.exe. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne.
  • Fejl 1402: Kunne ikke åbne nøgle \Classes\.pdf\PersistentHandler. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne.
  • Fejl 1404: Kunne ikke slette nøgle \Software\Classes\CLSID\{DF9A1DA0-23C0-101B-B02E-FDFDFDFDFDFD}. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne.
  • Fejl 1406: Kunne ikke skrive værdimapper til nøglen \Software\Classes\CLSID\{B801CA65-A1FC-11D0-85AD-444553540000}\PersistentHandler. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne.

CS4-produkter viser nogle gange linjerne af den tekst, der vises, når du klikker på Vis flere oplysninger på skærmbilledet med status for installationsprogrammet. CS5-produkter indikerer en afslutningskode 6 eller 7 i skærmbilledet med status for installationsprogrammet, eller når du har trykket på fejlfindingslinket. Åbn installationslogfilen for at finde oplysningerne om, hvilke registreringsnøgler, der er berørt. Søg efter "returværdi 3", og se derefter lige over teksten efter fejl 1401, 1402 osv.

Her er for eksempel resultatet af søgning efter "returværdi 3" fra en installationslogfil efter et forsøg på at installere Master Collection CS5:

Fejl 1402: Kunne ikke åbne nøgle: UNKNOWN\Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8\68AB67CA7DA73301B7449A0100000010. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne.

Handling sluttede 14:54:46: InstallFinalize. Return value 3.

MSI-fejlen 1402 vises lige over punktet med returværdi 3.

Løsninger

Gør følgende i den viste rækkefølge:

Løsning 1: Prøv følgende rettelse til problemer med beskadiget Microsoft MSI-opdateringsregistrering:

Løsning 2: Indstil tilladelser til deres standardværdier i registreringsdatabasen.

Vigtigt: Registreringsnøglen i fejlmeddelelserne vises lige efter "Kunne ikke oprette nøgle", "Kunne ikke åbne nøgle", "Kunne ikke slette nøgle" eller "Kunne ikke skrive værdimapper til nøgle". Den overordnede registreringsdatabasenøgle er nøglen, der er lige før den sidste nøgle, der refereres til i fejlen. I fejlmeddelelserne herover vil det overordnede bibliotek til 1402-fejlen være "Components". Det er muligt, at tilladelsen til ikke kun det anførte element skal angives, men også til det overordnede Det er muligt, at flere end ét eller alle de underordnede elementer til dette overordnede element kræver modificering af installatøren.

Administratorgruppen herunder er standard lokal administrationsgruppe for Windows XP og Vista.

Ansvarsfraskrivelse: Denne fremgangsmåde involverer redigering af registreringsdatabasen i Windows. Adobe yder ikke support til redigering af registreringsdatabasen, der indeholder kritiske system- og programoplysninger. Sørg for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du redigerer den. Du kan finde yderligere oplysninger om registreringsdatabasen i dokumentationen til Windows eller ved at kontakte Microsoft.

Windows XP

1. Notér stien til den nøgle, der henvises til     i fejlmeddelelsen. Der henvises nogle gange til flere registreringsnøgler i logfilen. Notér alle de angivne stier i dialogen Flere oplysninger.
    • For eksempel: "Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8"
  2. Vælg Start > Kør, skriv regedit i tekstfeltet Åbn i dialogboksen Kør, og klik derefter på OK.
  3. Sikkerhedskopiér din aktuelle registreringsdatabasefil:
    1. Vælg Fil > Eksport i dialogboksen registreringsdatabaseeditor.
    2. Giv filen et navn, og vælg en placering.
    3. Vælg Alle for Eksporter område.
    4. Klik på Gem.
  4. Gå til den overordenede nøgle til nøglen, der refereres til i fejlmeddelelsen. I eksemplet ovenfor skal der søges efter strengen "Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8"

Bemærk: Disse trin kan variere en smule afhængigt af stien i fejlmeddelelsen. Alle angivne nøgler begynder i mappen HKEY_LOCAL_MACHINE.

5. Højreklik på den overordnede nøgle, "Components", og vælg Tilladelser.
  6. Kontroller, at Administratorer og SYSTEM findes, og at Fuld styring er valgt under kolonnen Tillad.
  7. Klik på Avanceret i dialogboksen Tilladelser.

Klik på Avanceret i dialogboksen Tilladelser
  8. Vælg gruppen Administratorer (1), markér "Erstat ejer af underbeholder og objekter og klik på OK" (2), klik på Anvend (3) og vælg fanen Tilladelser (4).

Bemærk! Vælg den aktuelle administratorkonto, hvis gruppen Administratorer ikke er tilgængelig.

Markér "Erstat ejer ...", og klik på Anvend
  9. Vælg "Nulstil tilladelser for alle underordnede objekter, og tillad overførsel af tilladelser, der kan nedarves" (1), og klik derefter på OK (2).

Vælg "Nulstil tilladelser ...", og tryk på OK

VIGTIGT! Klik på OK, indtil alle dialogbokse er lukket, hvis du får en meddelelse om, at nogle objekter ikke kunne ændres i trin 8 eller 9. Gentag derefter de to trin.

10. Klik på OK i dialogboksen "Avancerede sikkerhedsindstillinger". Windows nulstiller tilladelserne for hvert underordnet objekt, så det stemmer overens med dets overordnede.
  11. Gentag trin 1-10 for alle yderligere registreringsnøgler.

12. Kør installationen af Adobe Creative Suite-produktet igen, når alle nøgler er repareret.

Windows 7, Vista

Vigtigt: Accepter eller fortsæt gennem alle viste dialoger til brugerkontostyring for at fuldføre processen.

1. Notér stien til den nøgle, der henvises til i fejlmeddelelsen. Der henvises nogle gange til flere registreringsnøgler i logfilen. Notér alle de angivne stier i filen.
    • For eksempel: "Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8".
  2. Vælg Start, skriv regedit i tekstfeltet Søg, og tryk derefter på Enter.
  3. Sikkerhedskopiér din aktuelle registreringsdatabasefil:

1. Vælg Fil > Eksport i dialogboksen registreringsdatabaseeditor.
    2. Giv filen et navn, og vælg en placering.
    3. Vælg Alle for Eksporter område.
    4. Klik på Gem.
    5. Luk Registreringseditoren.
  4. Gå til den overordenede nøgle til nøglen, der refereres til i fejlmeddelelsen. I eksemplet ovenfor skal der søges efter strengen "Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8"

Bemærk: Disse trin kan variere en smule afhængigt af stien i fejlmeddelelsen. Alle angivne nøgler begynder i mappen HKEY_LOCAL_MACHINE.

5. Højreklik på den overordnede nøgle "Components", og vælg Tilladelser.
  6. Kontroller, at Administratorer og SYSTEM findes, og at Fuld styring er valgt under kolonnen Tillad.
  7. Klik på Avanceret i dialogboksen Tilladelser.

Klik på Avanceret i dialogboksen Tilladelser
  8. Vælg gruppen Administratorer (1), "Erstat ejer af underbeholder og objekter og klik på OK" (2), klik på Anvend (3) og vælg fanen Tilladelser (4).

Bemærk! Vælg den aktuelle administratorkonto, hvis gruppen Administratorer ikke er tilgængelig.

Markér "Erstat ejer ...", og klik på Anvend
  9. Vælg "Erstat alle eksisterende tilladelser, der kan arves, på alle underordnede objekter med tilladelser, der kan arves, fra dette objekt" (1), og klik på OK (2) på fanen Tilladelser.

Vælg "Erstat alle eksisterende tilladelser, der kan arves ...", og tryk på Ok

VIGTIGT! Klik på OK, indtil alle dialogbokse er lukket, hvis du får en meddelelse om, at nogle objekter ikke kunne ændres i trin 8 eller 9. Gentag derefter de to trin.

10. Klik på OK i dialogboksen "Avancerede sikkerhedsindstillinger". Windows nulstiller tilladelserne for hvert underordnet objekt, så det stemmer overens med det overordnede.
  11. Gentag trin 1-10 for alle yderligere registreringsnøgler.
  12. Kør installationen af Adobe-produktet igen, når alle nøgler er repareret.

Hvis dialogen Flere oplysninger eller Installationsstatus i installationen af Adobe Creative Suite-produktet stadig viser en fejl, skal du undersøge tilladelserne til den registreringsnøgle, der forårsager problemet. Omdøbning af nøglen med mellemrum giver installationsprogrammet mulighed for at oprette nøglen igen og nulstille tilladelelserne, hvis nøglen er beskadiget. Hvis du ikke kan ændre tilladelser eller omdøbe nøglen, skal du kontakte Microsoft eller din hardwareleverandør for at få hjælp.

Løsning 3: Fjern spyware.

Bemærk! Adobe stiller kun disse oplysninger til rådighed som en service. Adobes tekniske supportafdeling yder ikke support på programmer fra tredjepart. Brugere opfordres til at læse dokumentationen for disse applikationer inden installering.

Nogle programmer kan være skadelige for operativsystemet. Udfør en scanning efter disse programmer med et anti-spyware-program, som f.eks. Ad-Aware eller med anti-spyware-software fra Microsoft.

Løsning 4: Kontroller systemet for virus.

Systemvirus kan medføre uforudsigelig adfærd og forhindre produktet i at blive installeret. Brug et opdateret anti-virusprogram som f.eks. McAfee VirusScan til at undersøge systemet for virus. Sørg for at have de nyeste virusdefinitioner til det pågældende anti-virusprogram. Virusinfektioner er sjældne, men kan medføre uforudsigelig systemadfærd herunder systemfejl. Kørsel af programmer, der kan registrere virus, med jævne mellemrum, forhindrer, at virus kan beskadige programmer i systemet. Du kan finde instruktioner i dokumentationen til anti-viruspogrammet.

Løsning 5: Deaktiver Webroot Spy Sweeper.

Kontakt Webroot Corporation for at få flere oplysninger eller hjælp til at deaktivere Spy Sweeper.Adobes tekniske supportafdeling yder ikke support på programmer fra tredjepart.

Løsning 6: Fjern alle tidligere versioner af Adobe-produkter, og installer derefter igen.

1. Vælg "Start" > "Kontrolpanel".
  2. Dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.
  3. Vælg Adobe-produkt, og klik på Fjern.
  4. Når du bliver spurgt, skal du bekræfte, at du vil fjerne.
  5. Gentag ovenstående fremgangsmåde for alle installerede versioner af tidligere Adobe-produkter.
  6. Genstart computeren, og prøv derefter at udføre installationen igen.

Yderligere oplysninger

Disse fejl opstår, når installationsprogrammet ikke kan oprette, læse eller skrive de nødvendige poster i registreringsdatabasen.

Installationslogfilen til Adobe Creative Suite

Installationslogfilen til Adobe Creative Suite indeholder detaljerede meddelelser om, hvorfor installationen mislykkedes (eller lykkedes. Ved hjælp af logfilen kan du hurtigere diagnosticere problemet. Ved hvert installationsforsøg tilføjes der oplysninger i den forrige installationslogfil. Det kan lette fejlfindingen at slette den aktuelle installationslogfil og køre installationen igen. Logfilen oprettes i både Windows og Macintosh. Fejlmeddelelserne har forskelligt format på grund af forskelle i operativsystemerne.

1. Gå til installationslogfilen til Adobe Creative Suite.

Mappen \Programmer\Fælles filer\Adobe\Installers.
  2. Dekomprimér installationslogfilen til Adobe Creative Suite.

Vigtigt: Logfilen er arkiveret med et komprimeringsværktøj med navnet gzip, og der kræves et værktøj som f.eks. Winzip eller WinRAR til at dekomprimere den.

Bemærkning om logfilnavne:

• Navnet på f.eks. Creative Suite 5 Design Premium er: "Adobe Creative Suite 5 Design Premium [datostempel].log.gz"
  3. Søg i logfilerne efter fejl 1401, fejl 1402, fejl 1404 og fejl 1406.
  4. Notér de registrerede stier i nærheden af fejlmeddelelsen.

Vigtigt: Registreringsnøglen i fejlmeddelelserne vises lige efter "Kunne ikke oprette nøgle", "Kunne ikke åbne nøgle", "Kunne ikke slette nøgle" eller "Kunne ikke skrive værdimapper til nøgle". Den overordnede registreringsdatabasenøgle er nøglen, der er lige før den sidste nøgle, der refereres til i fejlen. I fejlmeddelelserne herover vil det overordnede bibliotek til 1401-fejlen være "OpenWithList."

Eksempel på fejlmeddelelse i Flere oplysninger med et Adobe Creative Suite 4-produkt:

Adobe Illustrator CS4: Fejl: Fejl 1401.Kunne ikke oprette nøgle \Software\Classes\.tif\OpenWithList\Illustrator.exe. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne. Handling sluttede 25:52:19: InstallFinalize. Return value 3.

Eksempel på fejlmeddelelse i installationslogfilen med et Adobe Creative Suite 5-produkt:

Handling 14:54:46: InstallFiles. Kopiering af nye filer Fejl 1402. Kunne ikke åbne nøgle: UNKNOWN\Components\DA42BC89BF25F5BD0AF18C3B9B1A1EE8\68AB67CA7DA73301B7449A0100000010. Kontroller, at du har adgang til denne nøgle, eller kontakt supportteknikerne. Handling sluttede 14:54:46: InstallFinalize. Return value 3.