Fejl: "Licensering for dette produkt er udløbet" | CS5, CS4.

Problem

Når du forsøger at starte et CS5- eller CS4-app, får du en af ​​følgende fejl:

• "Licensering for dette produkt er udløbet"
  • "Det serienummer, du brugte til at aktivere dette produkt, er udløbet"
  • "Ugyldigt serienummer. Serienummeret ser ud til at være ugyldigt"

Disse fejl kan opstå, efter at appen har kørt korrekt i nogen tid, eller når du starter det første gang.

Løsninger

Løsning 1 (CS5): Indtast et nyt serienummer, når du bliver bedt om det.

Hvis licensen er udløbet for en CS5-applikation, beder appen dig om at indtaste et nyt serienummer. Når du bliver bedt om serienummeret, skal du indtaste nummeret fra dit købte produkt.

Løsning 2: Drej systemuret tilbage, start din app, og slet det gemte, udløbne serienummer.

1. Indstil computerens ur til til 1. januar 2006.

2. Start den berørte app eller en hvilken som helst app i den berørte Creative Suite-pakke.
  3. Vælg Hjælp > Deaktiver, og vælg indstillingen Slet dette serienummer (CS4) eller Deaktiver permanent (CS5).
  4. Afslut appen.
  5. Indstil computerens ur til den aktuelle dato.
  6. Start appen.
  7. Når du bliver bedt om serienummeret, skal du indtaste nummeret fra dit købte produkt.

Løsning 3: Slet PCD- og caps-databasefilerne, og geninstaller.

1. Afinstaller appen eller hele Creative Suite-pakken. For at afinstallere på Windows skal du bruge funktionen Tilføj eller fjern apps i Windows. For at afinstallere på Mac OS skal du navigere til en app-mappe (f.eks. /Application/Adobe Photoshop CS4). Dobbeltklik derefter på genvejen Afinstaller (f.eks. Afinstaller Adobe Photoshop CS4).

Vigtigt: Før du afinstallerer softwaren, skal du sørge for, at du har installationsmediet til at geninstallere det. Erstatningsmedier er ikke tilgængelige for tidligere versioner af Adobe-software.
  2. Slet følgende mapper:

Windows:

/Programfiler/Common Files/Adobe/Adobe PCD

/Program Files/Common Files/Adobe/caps

/Program Files/Common Files/Adobe/backup

Mac OS:

[startup drive]/Library/Application Support/Adobe/Adobe PCD

[startup drive]/Library/Application Support/Adobe/caps

[startup drive]/Library/Application Support/Adobe/backup

Bemærk: Disse mapper er placeret i biblioteksmappen i roden af ​​din startup drive, ikke i biblioteksmappen i din brugers hjem mappe!
  3. Geninstaller din app eller din Creative Suite-pakke, og indtast serienummeret fra dit købte produkt.

Yderligere oplysninger

Der er tre situationer, der kan forårsage denne fejl:

• Du deltog i et pre-release-app, og pre-release-serienummeret er stadig gemt på din computer. Serienumre for prerelease-apps udløber, når pre-release-appen slutter.
  • Du har installeret en testversion af appen på computeren, som er udløbet.
  • Adobes kundeservice har deaktiveret dit serienummer. Dette problem kan opstå, når du anmoder om et nyt serienummer fra Adobes kundeservice.

Fejlen "Licensen til dette produkt er udløbet" har ingen forbindelse til fejlen "Licensering af dette produkt er holdt op med at fungere." En udløbet licens betyder, at et serienummer, som ikke længere er gyldigt, stadig er gemt i pcd.db-databasefilen. Det gyldige serienummer, du modtog med dit købte produkt, overskrev ikke det udløbne serienummer under installationsprocessen. Fjernelse af det udløbne serienummer giver dig mulighed for at indtaste dit gyldige serienummer.

Fejlen "Licensering for dette produkt er ophørt med at fungere" er relateret til aktiveringskomponenten i Creative Suite 4-softwaren. Det er relateret til et problem med FlexNet-tjenesten. (Creative Suite 5-softwaren bruger en anden aktiveringskomponent.) Se disse dokumenter for løsninger på, hvordan du løser denne særlige fejl:

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?