Fejlen "Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt" opstår oftest, når du forsøger at installere opgraderingen af et Adobe-produkt på en ny computer eller harddisk.

Hvad er et kvalificerende produkt? Hvis der skal installeres en opgradering af et Adobe-produkt, kræver det en tidligere kvalificerende produktversion  en fuld version af produktet, som du tidligere har købt og installeret på computeren. Hvis den tidligere version af produktet findes på computeren, starter opgraderingen automatisk. Hvis installationsprogrammet til opgraderingen ikke kan finde en tidligere produktversion på din computer, bliver du bedt om at indtaste serienummeret på produktet.

Problem: Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt

Hvis fejlen "Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt. Prøv med et andet" vises, når du indtaster serienummeret på skærmen Serienummer til opgradering, kan du prøve følgende løsninger.

Skærmen til opgradering af serienummeret

Løsninger

Kontrollér, at du indtaster det korrekte serienummer.

1. Vælg den gamle (forrige) version af produktet fra menuen Produkt.

Indtast serienummer
  2. Indtast serienummeret på din forrige version af produktet. Angiv ikke serienummeret for opgraderingen.

Bemærk:

Kan du ikke finde serienummeret? Læs afsnittet Find dit serienummer.

Det er kun muligt at indtaste numeriske serienumre uden bindestreger. Undgå at indtaste bogstaver.

Kontrollér, at du er kvalificeret til opgraderingen.

Installationsprogrammet til opgraderingen accepterer kun et gyldigt serienummer til en tidligere version af det samme produkt.

Er du ikke kvalificeret til opgraderingen?

Hvis du ikke er kvalificeret til opgraderingen, kan du muligvis returnere opgraderingen, som du har købt. Se Returnering og ombytning af Adobe-produkter samt annullering af ordrer.

Prøv med et andet produkt og serienummer.

Vælg et andet produkt i menuen Produkt på skærmen Serienummer til opgradering og indtast produktets serienummer.

Vælg et produkt i menuen Produkt.

Kontakt Adobe Kundeservice for at få hjælp med dit serienummer.

Hvis du ikke kan løse problemet, kan du følge trinene nedenfor og kontakte os for at få hjælp.

Vigtigt:  Vi kan hjælpe med dit serienummer, når vi har bekræftet, at du er berettiget til opgraderingen. Når du kontakter os, skal du sidde ved din computer, så du kan udføre følgende bekræftelsesproces til opgraderingen.

1. Registrer dit produkt.

Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med dit Adobe ID.