Problem: Fejl 1327 ved instalation eller opdatering af CS4 eller CS5 produkt, Acrobat eller Reader på Windows

Når du installerer eller opdaterer et CS4- eller CS5-produkt, Acrobat eller Adobe Reader i Windows, opstår følgende fejl:

• Fejl 1327. Ugyldigt drev: [drevbogstav].

Løsninger

Løsning 1: Tilknyt et andet drev end det ugyldige midlertidigt.

1. Bestem bogstavet for det ugyldige drev, der forårsager installationsfejlen. I CS4- eller CS5-installationer vises drevbogstavet i installationsloggen efter fejl 1327-koden. I Acrobat- eller Adobe Reader-installationer vises drevbogstavet i fejlvinduet.
  1. Vælg Start > Alle programmer > Tilbehør, højreklik på Kommandoprompt, og vælg Kør som administrator.

2. Indtast subst Z: "C:\Windows" , og tryk derefter på Enter.

Bemærk: I eksemplet ovenfor vises Z som drevbogstavet. Når du skriver, skal du udskifte Z med bogstavet for det ugyldige drev fra installationsfejlen eller -logfilen.

1. Geninstaller Adobe-produktet.

Løsning 2: Kør løsningen Fix It på Microsofts supportwebsted.

1. Gå til Microsoft support-siden http://support.microsoft.com/kb/327763.

2. Rul ned til afsnittet Løsning, og følg trinnene 1 til og med 7.

3. Geninstaller Adobe-produktet.