Problem: Fejlen "Mangel på diskplads" ved installation

En eller begge af følgende meddelelser vises i installationslogfilen, når du installerer et program:

• Afslutningskode: 30 – Installation udført med fejl pga. for lidt ledig plads
  • Afslutningskode: 31 – Installationen mislykkedes pga. for lidt ledig plads

Løsning 1: Frigør plads på harddisken

Du skal øge mængden af ledig plads på harddisken, så der er plads nok til at installere programmet. Installer derefter programmet igen.

Du kan se, hvor meget plads programmet kræver, under systemkrav.

Løsning 2: Opret en lokal administratorkonto

Opret en ny, lokal brugerkonto med administratorrettigheder, og log på med den. Installer derefter programmet igen.

Windows 8

Windows 7