Den Kuler-udvidelse, der findes til Creative Suite 6-programmet, indlæses ikke, og fejlmeddelelsen Ingen internetforbindelse vises.

Løsning

1. Luk alle de Creative Suite 6-programmer, der kører.

2. Download CSXS kuler.zip, og pak den ud på skrivebordet.

3. Start Adobe Extension Manager CS6.

Bemærk:

Du kan starte Adobe Extension Manager CS6 via Programmer (Mac) eller Alle programmer (Windows). Hvis Adobe Extension Manager CS6 ikke er installeret på computeren, kan du downloade det via følgende link:

4. Vent, til Adobe Extension Manager CS6 initialiseres, og klik så på OK i den dialogboks, der vises.

Adobe Extension Manager CS6
  5. Alle de Creative Suite 6-apps, der er installeret på computeren, vises i panelet Produkter.

Produktpanel
  6. Klik på Installer for oven.

Installer
  7. Find filen CSXS kuler.zxp i den mappe, der er pakket ud på skrivebordet.

8. Gennemgå licensaftalen, og klik på Acceptér.

Licensaftale
  9. Klik på OK i den dialogboks, der vises.

Adobe Udvidelsesstyring
  10. Udvidelsen vises i panelet Udvidelser , når den er installeret. Luk Adobe Extension Manager CS6.

Udvidelser
  11. Start Creative Suite 6-appen. Kuler-udvidelsen indlæses.

Download